Peş peşe istifalar! Topluca AK Parti'ye katıldılar

6'lı masanın üyesi Gelecek Partisi'nden istifa eden İstanbul Avcılar ilçe yönetimi AK Parti'ye katıldı.

GİRİŞ 22.03.2023 20:31 GÜNCELLEME 25.03.2023 20:27
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa ederek AK Parti'ye geçti. Ahmet Şahin'e rozetini AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe verdi.

Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, bugün AK Parti Avcılar İlçe Örgütü'nde İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin katıldığı törenle AK Parti'ye geçti.



Ahmet Şahin'e rozetini, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe taktı. Teröre bulaşanlar dışında tüm görüşlere açık olduklarını söyleyen Kabaktepe, "Öncelikle Türkiye, al bayrak, ülkemiz, vatanımız, yurdumuz dediğimiz bu kavramları ortaya getiren bunlara zemin oluşturan kimliğimizi, kişiliğimizi, karakterimizi ortaya koyan ve bu vatanı vatan yapan temel ülkelerin üzerinde siyaset yaparız. Ama o temel ilkelerin sarsılmasına dair en ufak bir girişime müsaade etmemeliyiz. Kim eline silah alıyorsa, masumu öldürüyorsa, kim bu topraklar üzerinde hesap yapıyorsa, hepsi karşısında A, B, B, C'yi de ayırt etmeden bizi bulacak. Bu kardeşliği hep beraber de sürdüreceğiz. Hiç kimse bu memlekette Kürt'ü de Türk'ü de Laz'ı da Çerkez'i de Arap'ı da birbirine düşman edemeyecek" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 88
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    1.özertlik 2.aponun hapisten çıkması 3. demirtaşın hapisten çıkması 4. kayyum konusu bunlar zaten kendi başlarına bir hainlik bunu hangi parti ve kişiler destekliyorsa vatan hainidir. sırf erdoğan gitsin diye bunları destekleyenlerden rabbim bildigini yapsın çok pişman olurlarda iş işten geçer.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben böyle taraf değiştirenlerden hep korkmusumdur.gercegimi gördüler yoksa menfeatlerimi ağır bastı orası muallakta.
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun hoşgeldiniz
    Cevapla
  • bere 1 yıl önce Şikayet Et
    6 masa HDP ye destek vererek bu ülkenin bölünmesi projesine ortak olmuştur.bunlar vatan satıcılardır.bunlara müsammaha gösterilmez.vatana kurşun sıkana devlet en sert yüzünü göstermelidir.
    Cevapla
  • necmettin 1 yıl önce Şikayet Et
    vatan severlerdir ondan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi