Muhalif kanallar, Yavuz Ağıralioğlu'nu görmedi

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kendilerine dayatıldığını ifade ederek, HDP'yle yürütülen sürece itiraz etti. Ağıralioğlu'nun yaptığı bu açıklamalar, muhalif medya tarafından görmezden gelindi.

Muhalif kanallar, Yavuz Ağıralioğlu'nu görmedi
Muhalif kanallar, Yavuz Ağıralioğlu'nu görmedi
GİRİŞ 22.03.2023 18:11 GÜNCELLEME 22.03.2023 20:10
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kendilerine dayatıldığını ifade ederek, TBMM'de kameralar karşısına geçen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinin de içinde yer aldığı Millet İttifakı'na eleştirilerde bulundu.

İYİ Partili isim, "Millet tercihi ile baş başa kalmamıştır. Tercih sıkışmıştır. Mutabakat diye başladığınız şeye sadakat göstermek zorundasınız. Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız. Biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. HDP, Türk demokrasisinin şantajcısına dönüşmüştür. Çocuk katilini övenle kazanmaktansa kaybedelim" ifadelerini kullandı.

Yavuz Ağıralioğlu'ndan sert sözler: Masada bize pusu kurulduYavuz Ağıralioğlu'ndan sert sözler: Masada bize pusu kuruldu

Ağıralioğlu'nun bu açıklamaları, muhalif kanallar; KRT TV, Artı TV, Tele 1, Halk TV, Sözcü TV tarafından canlı yayınla verilmedi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 41
  • zaza dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    YÜCE ALLAH.IM size millete zülm etme fırsatı vermesin buğdayı bizden yiyen tavuklar yumurtayı komşuya yapıyorlar
    Cevapla
  • Umut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar her daim hak ve hakikatlere kör ve sağırlar ALLAH Cc şerlerinden ümmeti muhammedi korusun Âmin
    Cevapla
  • tuğrulbey 1 yıl önce Şikayet Et
    kafanızı sokun kuma görmeyin ama millet çok iyi görüyor pkk yı meşrulaştıa projesi deşifre oldu
    Cevapla
  • Ergün 1 yıl önce Şikayet Et
    Durmadan parti değiştiren Çakma ülkücü Maral aplandan ne beklemiştin ki? Sizleri tokatlıyor haberiniz yok
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar henüz başa gelmeden, sadece gelme umuduyla midelerinde safraları kustular. Allah muhafaza bir başa gelseler kim bilir ne fenalıklar yapacaklar. Allah başımıza İslamiyete ve Ülkemize faydası olacak kişileri getirsin.
    Cevapla
  • Umut 1 yıl önce Şikayet Et
    Âmin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı