Yavuz Ağıralioğlu'nu hedef aldılar! HDP'den çirkin paylaşım

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun 6'lı masa hakkındaki sözleri sonrası ortalık yangın yerine döndü. HDP, çirkin paylaşımla Ağıralioğlu'nu hedef aldı.

GİRİŞ 22.03.2023 19:44 GÜNCELLEME 23.03.2023 09:59
Bu Habere 300 Yorum Yapılmış

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili gündem olacak açıklamalarda bulundu. HDP, Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamalarının ardından çirkin bir paylaşım yaptı.
 

İYİ Partili Ağıralioğlu'nun sözleri gündem oldu! İnce'den flaş paylaşım!İYİ Partili Ağıralioğlu'nun sözleri gündem oldu! İnce'den flaş paylaşım!


ÇİRKİN SÖZLERLE HEDEF ALDILAR

HDP Teşkilatı, HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu'nun 2 yıl önce yaptığı "Yavuz it havlamış yine…!" paylaşımı tekrar paylaşarak "Yavuz it havlamış yine…!" ifadeleriyle Yavuz Ağıralioğlu'nu hedef aldı.

 

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 300
  • emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ve halaa o partide durabiliyor çok ilginç.
    Cevapla
  • Haso 1 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz ağırali oğlundan şunu beklerdim ülkücüyüz diyen bu örgütü hdp ile bir araya gelmeyi zorlayanların kimler olduğunu da açıklayıp istifa etmesini beklerdim. Ya hu hadep nevruzda artık apo ya özgürlük ve türkiyenin bir bölgesine de suriyede olduğu gibi statü kazandırma sürecine girilmiştir dediler.Tayip erdoğanı mağlup etmek için her yolu mübah görenler ülkenin bölünmesine göz yumuyorl
    Cevapla
  • TurgutKNK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kabil işler olacak, teröristlerle kolkola girip koltuk kazanmaya çalışmayın dediğimizde bize çemkirenler düşünsün. Belediye seçimi ile ülke yönetimi seçimi aynı olmazzzzzz. Teröriste yetki verince ne yapar? Düşünün bakalım. Eğer yönetime ortak edeceksek, Neden 40 yıldır şehitler vererek mücadele ettik? seçmenlerden utanmıyorsunuz anladık. Şehitlerin hakkını ne yapacaksınız?
    Cevapla
  • Bacanak 1 yıl önce Şikayet Et
    Gereğini yapıp kumar masasını ipi terk etmezselelr daha iyi günleri bunların baraj altına meral bay bay meral
    Cevapla
  • KIZILELMA 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık sizin bir proje olduğunuza inanmadan gereğini yapın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat