Fatih Erbakan'dan Cumhur İttifakı açıklaması: Olur derlerse tekrar görüşürüz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhur İttifakı'na mesaj veren Erbakan 'İmza olur derlerse tekrar görüşürüz' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 22.03.2023 22:00 GÜNCELLEME 22.03.2023 22:00
Bu Habere 1037 Yorum Yapılmış

Habertürk'te Serap Belet ve Kürşad Oğuz'un sorularını yanıtlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı sorularına cevap verdi.

Erbakan: “Eğer 30 maddelik mutabakatı kabul ediyoruz derlerse tekrar görüşürüz, AK Parti ile ittifak bir kez daha konuşulur. Bu durumda adaylıktan çekilmek gerekir.” dedi.



"İMZA OLUR DERLERSE TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ"

'Adaylıktan çekilme ihtimali var mı?' sorusuna Erbakan, ''Derlerse ki, bu maddelerde mutabıkız, bunların uygulanması için gayret göstereceğiz, imzalıyoruz derlerse tekrar kurullarımızla değerlendirilip cevap verebiliriz. Böyle bir durumda adaylıktan çekilmek gerekir. Metin konusunda ısrarcıyız. Oradan geri adım atılacak olsa aday olmadan önce atılırdı. Bu kadar insanımız, gönüldaşımız, parti teşkilatımız imzalarını verdi. Böyle bir noktada prensiplerde uzlaşabiliriz, maddeleri imzalarız diye yaklaşım olursa teşkilatımızla değerlendirebiliriz. Ama şu an böyle bir şey yok. Biz bütün gücümüzle, konsantrasyonumuzu imzalara vermiş durumdayız.'' diye cevap verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1037
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    fatih efendi başlamadan bitirdi.
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    F. Erbakan ya tehlikenin farkında değil ya da 6'lı masanın gizli ortağı.
    Cevapla
  • OSMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu saaten sonra lazım değil desteğin. Garamolladan farkın ne?
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende pervane çıktın, siyasi hayatın başlamadan bitti, yolun açık olsun
    Cevapla
  • Gazi38 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli gorus potansiyeli bu yptigini asla unutmaz sayin Erbakan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam