HÜDA PAR'dan son dakika açıklaması: AK Parti listelerinden seçimlere katılacağız

Daha önce Başkan Erdoğan'a destek kararını açıklayan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu son yaptığı açıklamada "14 Mayıs parlamento seçimlerinde AK Parti listelerinden seçimlere katılacağız" dedi.

GİRİŞ 24.03.2023 16:18 GÜNCELLEME 24.03.2023 17:22
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

HÜDA-PAR, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Büyük Birlik Partisi (BBP) ve AK Parti’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’na katıldı. 

Yeniden Refah Partisi de son gün, Cumhur İttifakı'na katıldığını ilan etti. Parti genel başkanlarının imzasıyla 'ittifak protokolü' YSK'ya teslim edildi. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçimler ve ittifakla ilgili partisinin kararını açıklamak için Fatih'te basın toplantısı düzenledi.

Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir ve nerelidir? Asıl mesleği ne? Zekeriya Yapıcıoğlu biyografisiZekeriya Yapıcıoğlu kimdir ve nerelidir? Asıl mesleği ne? Biyografisi

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu

"AK PARTİ LİSTELERİNDEN SEÇİMLERE KATILACAĞIZ"

Toplantıda konuşan Yapıcıoğlu, "Bu seçimlerde öncelikli hedefimiz sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs'taki seçimlerde yine ipi önde göğüslemesi ve bir dönem daha Türkiye'yi idare etmesi. Akabinde ikinci sırada gelen önceliğimiz de sayın Erdoğan cumhurbaşkanlığı seçimini kazanıp cumhurbaşkanı olarak 5 yıl daha memleketi idare edecekse, ama mecliste çoğunluk muhalefetin eline geçecekse, bizi zor ve kritik bir süreç bekliyor. Bundan dolayı biz istedik ki meclis seçimlerinde de çoğunluk sağlansın. Üçüncü isteğimiz, talebimiz, beklentimiz partimizin de mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesi. Bu sesin meclisten millete duyurulması. Bu önceliklere göre simülasyonlar yapıldı ve sonuç itibariyle vardığımız karar şudur: 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan parlamento seçimlerinde AK Parti listelerinden girmek suretiyle seçimlere katılacağız" dedi.

"ERDOĞAN’A DESTEK VERECEĞİMİZİ AÇIKLAMIŞTIK"

Yapıcıoğlu "Seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılması kararının ardından başkanlık divanımızda toplantı halindeydik. Cumhurbaşkanlığı seçimde sayın Erdoğan’a destek vereceğimizi açıklamıştık." ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 140
  • ANADOLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Hüda par ın doğu ve güneydoğuda SANDIK GÜVENLİĞİNE katkısı büyük olacaktır. Korkmadan, çekinmeden çalışmaları hdpkk yı eritecektir. Artık Doğu ve Güneydoğunun, Türkiye İmparatorluğu yolunda, Ülkemize vereceği Katmadeğer azami seviye ye çıkmalıdır. Kazanan BİZ olacağız, birlikten kuvvet doğar...
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana güveniyoruz yapıcıoğlu müslümanların birleştireceksiniz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar doğunun gerçek mücahid müslümanlari huda parlilardir bunu yerinde görerek soluyorum onlar gerçekten müslüman mümin insanlardır yanlız onlara tavsiyem şudur İran kâfir cumhuriyeti onların içine sızmaya çalışıyor ve bazı adamları onlardan bunları temizlesinler yoksa sonları satılmış saadet partisi gibi olur
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğu'da sandıklara sahip çıkan tek parti hüdapar açın gözünüzü.Yoksa PKK neden rahatsız olsun...
    Cevapla
  • bugün yarındır 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?