Fatih Erbakan: Adaylıktan çekiliyorum; talep ettiğimiz konularda Erdoğan'la uzlaştık

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı'na katılma kararı sonrası basın açıklaması yaptı. Adaylıktan çekildiğini söyleyen Erbakan, "Talep ettiğimiz konularda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uzlaşmaya vardık" dedi.

GİRİŞ 24.03.2023 18:05 GÜNCELLEME 24.03.2023 21:08
Bu Habere 459 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı'na katılma kararı sonrası basın açıklaması yaptı.

Erbakan'ın konuşmasından satır başları:

- Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetiyle 12.00'de Külliye'de bir araya geldik. Partimizin taleplerinin iktidar olunması halinde uygulanacağı konusunda bizzat Cumhurbaşkanı ile anlaşmaya vardık.

Kılıçdaroğlu'ndan Yeniden Refah'ın Cumhur İttifakı'na katılmasına ilişkin açıklamaKılıçdaroğlu'ndan Yeniden Refah'ın Cumhur İttifakı'na katılmasına ilişkin açıklama

- Karşı bloğun (Millet İttifakı) ülkemize fayda sağlamayacağını görmemiz de bu kararı almamızda etkili oldu.

- Cumhur İttifak'ı karşısında kümelenen blok, geçmişte yaşadığımız tecrübeler ve söylemler dolayısıyla ülkemize fayda getirmeyecek bir bloktur. Bu blok ülkemize ve milletimize fayda sağlamayacaktır.

- Yeniden Refah Partisi olarak, tüm seçim bölgelerinde yine kendi amblemimizle kendi adaylarımızla ancak Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girme kararı almış bulunuyoruz.

- Sayın Cumhurbaşkanımız da önümüzdeki hafta genel merkezimize ziyarette bulunucaklar, kamuoyuna açıklamalarda bulunacağız.

- Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecimizi sonlandırmış bulunuyoruz. Üç günden beri adaylığımız için imza veren, gayret eden bütün teşkilat mensuplarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Fatih Erbakan kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır? Yeniden Refah Partisi lideri...Fatih Erbakan kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır? Yeniden Refah Partisi lideri...

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 459
  • Elzem 1 yıl önce Şikayet Et
    Babasının oğluna yakıştı.hayirli olsun inşaallah.
    Cevapla
  • miço 1 yıl önce Şikayet Et
    bu olmalıydı helal olsun okcu tepesi boş kalmayacak birlik zamanıydı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru olan yapılsa da pazarlık ve naza çekme tavırları hiç doğru değildi ...
    Cevapla
  • Ada 1 yıl önce Şikayet Et
    siyaset babadan oğula olunca Eeee 200000 olacak derken 100000 olmayınca ne yapsın.
    Cevapla
  • FERHAT TOKUL 1 yıl önce Şikayet Et
    buda kendini fasulyeden sayıyor yaa Allahım ne günlere kaldı bu ülke
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt