Kılıçdaroğlu'na çadır kentte zor soru: HDP'ye bakanlık verecek misiniz?

Malatya'da çadır kente ziyarette bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir vatandaş, “Başkanım HDP’ye de bakanlık verecek misiniz?” diyerek tepki gösterdi. Vatandaşı bölgeden uzaklaştırdılar.

GİRİŞ 24.03.2023 22:17 GÜNCELLEME 24.03.2023 22:19
Bu Habere 271 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesi Malatya’ya ittifak üyelerinin genel başkanları ile birlikte geldi. İftar programı öncesi Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte Doğa Cadde AVM arkasındaki çadır kentti ziyaret etti.

KILIÇDAROĞLU'NA ZOR SORU

Burada bazı çadırlara giren Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler depremzedeler ile kısa süre görüştü.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler çadır kentten ayrılacağı esnada bir vatandaş, “Başkanım HDP’ye de bakanlı verecek misini?” diye bağırıp tepki gösterince güvenlik güçlerince bölgeden uzaklaştırıldı.

 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 271
  • Gagkosum 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp seçmeni bu saatten sonra kilicdarogluna oy verirse vebale girer çünkü h d p ile birlesmislerdir bebekleri ve mazlum insanlari kursuna dizen kafir pkk ile dostluk kurmuşlardır "kurt ile köpek dost olunca vay koyunların haline" kalbinde Allah korkusu olan bu büyük günaha girmez çünkü mahserde hesap günü bekliyor derhal seçme ve seçilme kanunu değişmelidir bozuktur.
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP nin itici motoru Meral ve yavuz agiralioğlu dur adamlar ülkücü oyları HDP ye taşıdı. CHP ile zaten Ortaklar yedikleri içtikleri ayrı gitmez.
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp hdp ve 6 lı masayı vatana ihanetten yargılamalıyız
    Cevapla
  • yahya 1 yıl önce Şikayet Et
    demirtaş ve öcalana af, özerklik almak istiyorlar.
    Cevapla
  • Emir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu köprüyü bir geçsin babasını tanımaz temel,babacan,davut hepsini 2gunde kapının önüne koyar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor