AK Parti'den Fransa'ya sert tepki: Utanç vericidir!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fransa Senatosu'nda YPG'li teröristlerin ağırlanmasına, "Bu aynı zamanda Türk-Fransız dostluğunu hedef alan provokatif bir eylemdir. Bu rezaleti şiddetle kınıyoruz" diyerek tepki gösterdi.

GİRİŞ 27.03.2023 20:00 GÜNCELLEME 27.03.2023 21:01
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından, terör örgütü PKK/YPG mensuplarının, Fransa Senatosunda ağırlanmasına ve teröristlere madalya verilmesine ilişkin paylaşımda bulundu.

Ömer Çelik, şunları kaydetti:

Terör Örgütü PKK/YPG mensuplarının Fransa Senatosu'nda ağırlanması Fransa adına utanç vericidir. Bu aynı zamanda Türk-Fransız dostluğunu hedef alan provokatif bir eylemdir. Bu rezaleti şiddetle kınıyoruz.

Fransa Senatosu’nun teröristlerin yuvası haline getirilmesi, tüm demokratik değerler için tehdittir. Fransa Senatosu terörle mücadele değerlerini savunmalıdır. Teröristlere madalya takılması demokrasiye hakarettir.

PKK yandaşları yakın bir zamanda Fransa’da da kamu düzenini tehdit ederek güvenlik güçlerine saldırmış ve polis araçlarını tahrip etmişlerdi. Fransız demokrasisine saldıranların ödüllendirilmesi hukukun ve demokratik değerlerin ayaklar altına alınmasıdır.

Bu terör örgütü hangi ada sahip olursa olsun ülkemizin ve insanlığın düşmanıdır. Bu katliam şebekesiyle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu terör örgütüne destek verenler eninde sonunda bununla yüzleşeceklerdir.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 57
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kinamaya gerek yok , git yakala vur bitir. Bunlar ancak icraatten anlar
    Cevapla
  • Odman 1 yıl önce Şikayet Et
    Kinamak tan öteye gidemeyen bi sozcu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hele şu seçimleri bir atlatalım bu kararı alan Fransız senatosu reis sizinle özel olarak ilgilenecektir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyükelçiyi çağırın, hava,deniz ve kara sahalarını Franklara kapatın.
    Cevapla
  • Herşey vatan için. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın kınamayı vs düzgün bir tepki verin ya kınıyoruz ya da sineye çekiyoruz ne bu eziklik dünyanın sığınmacı ülkesi olduk ekonomi ayaklar altında daha birçok şey
    Cevapla
  • Vatandaş. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede huzurda var, asayişde var, parada var, merhamette var, bu vatan için en iyi şey bu ülkeyi terk edin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu