Muharrem İnce geri adım attı: Üzerimize çok gelindi!

Kendisine hakaretler yağdırıp desteklemeyen muhalif ünlü isimlere, "sözde sanatçı" diyerek tepki gösteren Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yeni bir açıklama yaparak geri adım attı.

GİRİŞ 28.03.2023 08:09 GÜNCELLEME 28.03.2023 09:29
Bu Habere 444 Yorum Yapılmış

100 bin imza sınırını aşarak Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında kendisini desteklemeyerek hakaretler yağdıran muhalif ünlü isimlere sert tepki göstermişti.

İnce, "Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar… Siz bunları gördünüz mü? Bu zorlukları gördünüz mü?" ifadelerini kullanmıştı.

İNCE'DEN YENİ PAYLAŞIM

"Sözde sanatçı" ifadesiyle muhalif sanatçıların tepkilerinin odağı haline gelen Muharrem İnce, yeni bir açıklama yaptı.

Üzerlerine çok gelindiğini söyleyen İnce, yine Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda adaylığı yüzünden kendisine hakaretler yağdıran muhalif sanatçılardan özür diledi.

"ÖZÜR DİLİYORUM"

İnce, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"John Steinbeck, 'Bir insana dengesini kaybettirip, sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz.' der. Üzerimize çok gelindi. Normalde hiç kullanmadığım bir ifade olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan "sözde sanatçılar" şeklinde bir ifade çıktı.

Üzülerek gördüm ki bunu üzerine alınan kıymetli sanatçılarımız olmuş. Bu ifade nedeniyle, bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar, sanatçıların başımızın üzerinde yeri vardır."

ADAY OLUNCA BÜTÜN MUHALİF SANATÇILARIN HEDEFİ OLDU: 100.000 İMZAYI BULUNCA BAŞI DÖNMÜŞ

Muharrem İnce'yi, Genco Erkal, Gonca Vuslateri ve Gökhan Özoğuz'dan zehir zemberek sözlerle eleştirmişti. Genco Erkal, "100.000 imzayı bulunca başı dönmüş, sağa sola 'sanatçı bozuntusu' diyen bu beyefendiye biz ne diyelim?" demişti.

GONCA VUSLATERİ: POZİTİF BAKTIĞIM GÜNLERİMİN ALLAH BELASINI VERSİN

Gonca Vuslateri ise, "Muharrem İnce'ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin." ifadelerini kullanmıştı.

GÖKHAN ÖZOĞUZ: ATATÜRK'ÜN HİÇBİR ÇOCUĞU SİZE OY VERMEYECEK

Gökhan Özoğuz ise şunları söylemişti:

"Sayın Muharrem İnce, siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Toplanılan imzaları hangi cenahtan hangi sebeple nasıl topladığınız da aşikar. Şunu bilin bu ülkede Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir! Sözde sanatçı"

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 444
  • ist 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yaptın! O sözde sanatçılardan özür dileyerek sana inanan insanları kaybettin.
    Cevapla
  • HakKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkün çocukları pkk destekli hdpye ve altılı avaneye oy verir değil mi gökhan
    Cevapla
  • ek9 1 yıl önce Şikayet Et
    ince bir özel okulu yönetemedin batırdın batırma egitimini yapıp ülkeyi batır diyemi oy versin bu millet geç bunları
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    İnce'den lider falan olmaz... gözleri nefretten kararmış bir sanatçı gürühu ile ekibi dayanacak güçte değil...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ince kivir kivir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!