Muharrem İnce'ye bir hakaret de CHP'li Soyer'in tiyatrocusundan! 'Aptal' göndermesi

Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayıp 4 günde 100 bin imza barajını aşan eski CHP'li Muharrem İnce'ye linç kampanyası devam ediyor. MP lideri İnce'ye bu defa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer cephesinden ağır hakaret geldi.

GİRİŞ 28.03.2023 11:03 GÜNCELLEME 14.04.2023 19:27
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye eski partisi CHP’den ağır hakaret sağanağı devam ediyor. İsmi ‘CHP’nin piyanisti’ne çıkan Fazıl Say’ın goril benzetmesi yaptığı, CHP'den fonlanan Halktv'nin yazarı İsmail Saymaz'ın "ihanetle" suçladığı, oyuncu Gonca Vuslateri’nin beddua ettiği, CHP’li belediyelerin konserlerinden yüksek bütçeli gelirler elde eden şarkıcı Gökhan Özoğuz’un “proje” olmakla itham ettiği Muharrem İnce’ye bu defa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer cephesinden ağır hakaret geldi. CHP’li Soyer’in İzmir Şehir Tiyatroları’na Genel Sanat Yönetmeni olarak atadığı tiyatrocu Yücel Erten, İnce’yi ağır sözlerle hedef aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yetkilisi Yücel Erten, cumhurbaşkanlığına aday olduğu için Muharrem İnce’ye “aptal” göndermesinde bulundu.

HEM MİLLETE HEM İNCE’YE HAKARET

Aziz Nesin gibi “Türk halkının yüzde 60’ının aptal olduğunu” ima eden Erten, resmi sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

“Muhteris M’İnce, Aziz Nesin’in istatistiği içinde, yerini %60 cephesinde seçti.”

APTAL DEDİĞİ MİLLETİN VERGİSİYLE MAAŞ ALIYOR

Türk milletine aptal ithamıyla hakaret eden Yücel Erten, CHP’li İzmir Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yetkisinin yanı sıra diğer kamu kurumlarında da boy gösteriyor. Erten, bütçesi milletin vergileriyle karşılanan 8 devlet kuruluşunda “Konuk Rejisör” olarak görev alıyor. Yücel Erten’in Konuk Rejisörlük yaptığı kamu kuruluşları şunlar:

  • Trabzon Devlet Tiyatrosu, Mersin Devlet Opera ve Balesi, İzmir Devlet Opera ve Balesi, Antalya Devlet Tiyatrosu, Adana Devlet Tiyatrosu, KKTC Devlet Tiyatrosu, Lefkoşa Belediye Tiyatrosu.

İnce'den 'çekilme' sorusuna dikkat çeken cevap! 6'lı koalisyona 'anket' göndermesi...İnce'den 'çekilme' sorusuna dikkat çeken cevap! 6'lı koalisyona 'anket' göndermesi...

TÜH SENİN SANAT YÖNETMENLİĞİNE

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten’in hem Türk halkını hem de Muharrem İnce’yi aşağılayan üslubu tepki topladı. İzmir’in önemligazetecilerinden Yeniasır gazetesi Haber Müdürü Erhan Gülenç, “Tüh senin genel sanat yönetmenliğine!” başlıklı makalesinde Erten’e şu tepkiyi gösterdi:

“Bak Yücel Efendi! Sizin Muharrem İnce'yi eleştirmeniz veya övmeniz zerre kadar umurumuzda değil. İnce'nin kendisinin de olduğunu sanmıyoruz. Ancak, siz Türk halkının yüzde 60'ının aptal olduğu hakaretini ima yoluyla bile nasıl dile getirebiliyorsunuz? Bu cesareti size kim veriyor, Tunç Soyer mi? Bu mudur sanatçılık, bu mudur duayenlik? Yazıklar olsun...

Tüh sizin genel sanat yönetmenliğinize, tüh sizin duayen sanatçılığınıza... Siz eğer bu millete böyle hakaret ediyorsanız, biz de size böyle demekte bir sakınca görmeyiz. Çünkü hak ediyorsunuz.”

SOYER'DEN ÇİFT MAAŞLI

Erhan Gülenç yazısında, Yücel Erten'in yine İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZELMAN isimli otopark işletmecisi şirketten de maaş aldığını öne sürdü.

İzmir’de ilk olarak, şehir yollarını asfaltlayan İZBETON şirketine yönetici yapılan tiyatrocu Yücel Erten’in, daha sonra otoparkçı İZELMAN’a transfer olarak Yönetim Kurulu Üyesi bilgisi medyaya yansımıştı.

PUSU’NUN ‘FETÖ’SÜ

CHP’li İzmir Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen’e benzerliğiyle öne çıkıyor. Bu benzerliğini paraya da çeviren Yücel Erten, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fetullah Gülen’i anime eden “Muhterem” karakterinde rol almıştı.

__________________

HANİ SİZ DEMOKRATTINIZ

Cumhurbaşkanı adayı olarak 100 bin imza toplayan Muharrem İnce'nin demokratik hakkını kullanmasından dolayı hakaretlere uğraması, kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı. CHP eski milletvekili Mehmet Sevigen, GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş ve Araştırmacı Yazar Selva Tor, Haber7'ye yaptıkları açıklamada hedef alınması gerekenin İnce değil, 6'lı koalisyon masasının mutabakat metni olduğunu söylemişti.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 104
  • halıl 1 yıl önce Şikayet Et
    İncedekı havalara bak..gözluklerı takmış arabadan havalarla iniyor..
    Cevapla
  • Yiğit 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunlara parayı ver geri dur. İlke milke hikaye. Bu arada CHP tarafı acayip demokratmış ha. Kendilerini desteklemeyen herkesi linç ediyorlar. Sırtlan demokrasisi.
    Cevapla
  • Abi 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi bu duayenden çok sanki şarlatana benziyor
    Cevapla
  • aleyka 1 yıl önce Şikayet Et
    Tıpış tıpış gidecek.
    Cevapla
  • deka 1 yıl önce Şikayet Et
    Tipe baksana insan adına hiç bir şey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız