Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesi yarın

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile görüşme talebinin olduğunu, görüşmenin büyük ihtimalle yarın olacağını söyledi.

GİRİŞ 28.03.2023 15:19 GÜNCELLEME 28.03.2023 16:43
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşme talebinin olduğunu söyledi. 

Ruşen Çakır'a konuşan Kılıçdaroğlu, "Görüşme talebi bizden gitti. Yarın büyük olasılıkla görüşeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Memleket Partisi'nin bugün düzenlenecek MYK toplantısında Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebinin değerlendirileceği belirtildi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 67
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne o tükürdüğünü yaladın mı muharrem herşey menfaate bakıyor işte klasik chp liler birkere adam gibi durun 3 günlük dünya için fırıldak olmayın.
    Cevapla
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    ver kemal ver bir cb. yardımcılığıda gariban inceye ver bir zamanlar ev araba anahtarı vaad edenlerden senin neyin eksik nasılsa dün dündür bugünde bugün deyip etrafındaki sana inanıp cb. yardımcılığı rüyası gören o zavallılara tekmeyi basacaksın kovacaksın
    Cevapla
  • Bilal KIRIK/KARABÜK 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal ve emir aldığı zatlar DANSÖZ MUHARREMİ İKNA EDERLER....Bisiklet alıverirler ikna olur , basit adamdır...
    Cevapla
  • murat.. 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdide sen gel bakalım kemal
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    gel bakalım kemal...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular