Namus sözünü tutmayan Kılıçdaroğlu'nun seçim için yine söz verdi

Seçim kampanyasını başlatan Kılıçdaroğlu, videolarda "Sana söz yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek," dedi. Videolar sonrası, akıllara yerel seçimlerde onlarca söz verip gerçekleştirmediği vaatleri getirdi.

Namus sözünü tutmayan Kılıçdaroğlu'nun seçim için yine söz verdi
Namus sözünü tutmayan Kılıçdaroğlu'nun seçim için yine söz verdi
GİRİŞ 28.03.2023 16:27 GÜNCELLEME 28.03.2023 16:27
Bu Habere 301 Yorum Yapılmış

7'li koaliyonun Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim süreciyle ilgili videolar paylaştı.

KILIÇDAROĞLU YİNE SÖZ VERDİ

Kılıçdaroğlu, videolarda "Sana söz yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek, Ben Kemal sana söz veriyorum " dedi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videolar sonrası, akıllara yerel seçimlerde onlarca söz verip gerçekleştirmediği vaatleri getirdi.

VAATLERİ YİNE HAVADA KALDI

"Söz veriyorum; 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinden sonra kazanacağımız belediyelerde hiç kimse işinden olmayacak" diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sadece CHP'li İBB'de 15 binden fazla kişinin işten çıkarılmasına göz yumdu.

KILIÇDAROĞLU SÖZÜNÜ TUTMADI, ÇOK SAYIDA VATANDAŞ MAĞDUR EDİLDİ

Yerel seçimin ardından başta Ankara ve İstanbul belediyeleri olmak üzere binlerce kişinin işine son verildi. Haklarını CHP genel merkezinin önünde arayan işçiler Kılıçdaroğlu'na ulaşamadı, tüm kapılar yüzlerine kapatıldı.

KILIÇAROĞLU'NUN 'HER ÇİFTÇİYE TRAKTÖR' VAADİ YALAN OLDU

Çiftçiye bedava elektrik sözü veren CHP Genel Başkanı daha önce de her çiftçiye traktör dağıtılacağının sözünü vermişti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de yerel seçimler öncesinde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "İnanamayacaksınız ama CHP'den her çiftçiye bedava traktör" ifadesini kullanmıştı.

ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA VAADİ

CHP'nin resmi Youtube hesabı üzerinden 19 Mart 2019 tarihinde paylaşılan vaat videosunda, "CHP'nin bütün belediyelerinde öğrenciler için toplu taşıma ücretsiz olacak" denilmişti. "Mart'ın sonu bahar" sloganıyla yapılan paylaşımın üzerinden geçen 3 yılda İstanbul'da öğrenciler için toplu taşıma ücretleri 1,25 TL'den 4,83 TL'ye yükseldi. Öğrenci akbilindeki zam oranı %399,9 olarak kayıtlara geçti.

KAYNAK: SABAH
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 301
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    adamın işi gücü yalan yalancı Kemal Kılıçdaroğlu. ben niye adı soyadı ile beraber yazıyorum biliyormusunuz Kemal desem adam çıkar dünyada bir sürü Kemal var beni kastettiği nerden belli der bu kadarda kalitesiz karaktersiz biri
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya buna hala inanan var kafayı yiyicem.nasil göre göre bile bile oy veriyolar
    Cevapla
  • Millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu insan konuşurken sanki aklımla dalga geçiyor gibi geliyor.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Fırıldak gibi döndükçe donuyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Var mı ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti