Terör örgütü THKP-C, Kılıçdaroğlu'na oy istedi

Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasında kullandığı sloganlardan biri de "Açalım kızıl sancağı geçsin yezitlerin çağı" oldu. Bu söylemi afiş haline getiren terör örgütü THKP-C, Kılıçdaroğlu'nun Alevi kimliğine dikkat çekerek oy çağrısı yaptı.

Terör örgütü THKP-C, Kılıçdaroğlu'na oy istedi
Terör örgütü THKP-C, Kılıçdaroğlu'na oy istedi
GİRİŞ 28.03.2023 21:05 GÜNCELLEME 28.03.2023 21:06
Bu Habere 249 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarına devam ederken kullanılan bir slogan dikkati çekti. Muhalefetin seçim kampanyasında kullanılan "Açalım kızıl sancağı geçsin yezitlerin çağı" sloganı siyasi partilerin yanı sıra terör örgütleri tarafından da kullanılıyor.

İlk olarak Türkiye Komünist Partisi Genel Başkanı Erkan Baş tarafından kullanılan bu söylem, siyasetten terör örgütlerine kadar sıçradı.

Terör örgütü THKP-C, bu söylemi afiş haline getirdi ve Kılıçdaroğlu'nun Alevi kimliğine dikkat çekerek oy çağrıları yaptı.

TERÖRİSTLER KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINDAN MEMNUN

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamasının ardından terör örgütü elebaşlarından peş peşe tebrik mesajları gelmişti. PKK elebaşı Karasu, yayınladığı video ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday gösteren Millet İtttifakı'na destek vermişti.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 249
  • Mustafa Gürbüz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkedeki terörist guruplar masada toplanmaya devam ediyor uyan milletim uyan sandıkta oyunu atmadan önce iyi düşün bağımsız Türkiye için Bayrak için Recep Tayyip Erdoğan,ı seçin
    Cevapla
  • Hocca hukuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bana bir tane CHP li hayır ben ülkemi Kemal'e teslim etmem drsin. Varmı öyle milleytci Atatürkçü..
    Cevapla
  • Kazım 1 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu TERÖRİSTLERİN ADAYIDIR FETÖNÜN ASALANIN PKK Nın DHKPC nin bu durumda kılıçtaroğlu teröristlerin yapamadığı şeyi yapmaya mı aday. Bidonun desteklediği ve TÜRKİYEYEİ YIKACAK bir ermeni kılıçtaroğlu seçimler derhal MİLLİ GÜVENLİK GEREKÇESİYLE DONDURULMALU ve TERÖRİSTLER İÇERİ TIKILMALIDIR. teröristlerin aleni deteklediği kılıçtaroğlunun adaylığı da iptal edilmelidir.
    Cevapla
  • SERHAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Ve Atatürkçü devletçi olduğunu söyleyen CHP'li seçmende bu zihniyetteki bir hdpkk ile içiçe olmuş CHP ye gidip oy verecek öyle mi vah vaahhh.....
    Cevapla
  • selahaddin 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi parti bir fetö calismasidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi