Yeniden Refah Partisi'nden Karamollaoğlu'na yanıt! Kılıçdaroğlu'na çağrı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Fatih Erbakan'a yönelik sözlerine cevap verdi.

GİRİŞ 28.03.2023 23:54 GÜNCELLEME 29.03.2023 00:03
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Ankara Masası Gündem Özel programında gazeteci Gürkan Zengin'in konuğu oldu.

Altınöz, Karamollaoğlu'nun Fatih Erbakan'a yönelik sözlerine tepki gösterip 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu.
 

Fatih Erbakan'ın sözleri Karamollaoğlu'nu çılgına çevirdi! Hakaret dolu sözler!Fatih Erbakan'ın sözleri Karamollaoğlu'nu çılgına çevirdi! Hakaret dolu sözler!

Altınöz şu ifadeleri kullandı;

Temel Karamollaoğlu bir de Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını söylüyor. Böyle Cumhurbaşkanı yardımcısı olmaz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da buradan sesleniyoruz, böyle bir insanı Cumhurbaşkanı yardımcısı falan yapmaya sakın kalkmayın. 45 yıl Erbakan hocamızla çalıştım diyor. Biz Temel Beyi biliyoruz. CHP’liler Madımak katili diyorlardı. Ne oldu şimdi? Can ciğer kuzu sarması oldunuz. Menfaatiniz öyle olunca bunları söylüyorsunuz.

BU ŞEKİLDE KONUŞMASI HİÇ YAKIŞMAMIŞ

Biz de Cumhur İttifakı'ndayız diye bizimle alakalı geçmişi yok bilmem ne... Kendisi kaç yaşındaydı milletvekili olduğu zaman? Hangi geçmişi varmış Temel Bey’in de Erbakan hoca onu milletvekili yapmış? Genç yaşta milletvekili oldu. O zaman Erbakan hoca derdi ki ya senin geçmişin yok, ya geri dönüşün yok. Temelcim kusura bakma, biraz daha yetiş. Genel Başkanımız 44 yaşında her türlü altyapısı var internete girip öz geçmişine bakın. Temel Bey’in torunu yaşındaki genel başkanımıza bu şekilde konuşması hiç yakışmamış. Ben sözlerini aynen kendisine iade ediyorum.



KARAMOLLAOĞLU NE DEMİŞTİ?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu katıldığı canlı yayında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan hakkın sert eleştirilerde bulundu.

Karamollaoğlu açıklamasında, ''Saçmalıyor. Bu kadar saçmalık olmaz. Kim Milli Görüş gömleğini çıkardı da siyonist gömleğini giydi. Biraz insaf et. Fatih'in bir tecrübesi yok. Cahilliğe bakın! Erbakan Hoca ilk koalisyonun SHP ile kurdu. Ne oldu da 2 gün içerisinde birden bire değişti. Bu konuda fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çamur atmak haddine değil. Terbiyesini kuşanması lazım. Niye babasının kurduğu partiyi terk etti. Adına Yeniden Refah dedi. Yeniden Refah ismini alamaz normalde. Neden aldı! Cumhurbaşkanı ona o toleransı gösterdi. Bu kadar üç kağıtçılık olacak siz kendinizi korumaya çalışacaksınız. Bu gerçekçi olmaz. '' ifadelerini kullanmıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 161
  • Sadık 1 yıl önce Şikayet Et
    Biri bana şu Karamollaoğlu’nun hangi dine hizmet ettiğini söylesin
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakalindan utan..Chp islam dusmani Sende kendini Musluman olarak adlediyorsan ne işin var CHP ile
    Cevapla
  • ZAZA 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık gerçekten yazık Müslümansan ne işin var o ortaklıkta , değilsen ne işin var o paritide.
    Cevapla
  • Ahmet Bayla 1 yıl önce Şikayet Et
    Neslinin son örneğisin seni karadeniz fıkralarından tanımış olsaydık severdik temel gibi ama ne yazıki sevmeyiz ihanetini
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    rahmetli erbakan olsaydı diyeceği şuydu "sizi gidi sakallı solcular sizi"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...