Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce görüşmesi sona erdi

Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüştü.

GİRİŞ 29.03.2023 17:02 GÜNCELLEME 29.03.2023 18:06
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüştü.

ADAYLIK MASADA

İnce'ye eski CHP milletvekilleri adaylıktan çekilmesi için çağrı yapmıştı. İnce'nin adaylığının muhalefetin oylarını böldüğü ve cumhurbaşkanı seçimlerinin ilk turunu Kılıçdaroğlu açısından "riske soktuğu" yorumları yapılıyor. 

İnce dün Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye yaptığı açıklamada, "Bana bir teklif yok. Kemal Bey gelirse konuşurum. Ben müzakereye açığım. Bu iktidardan memnun değilim ama sizden de memnun değilim. Siyaset yapmak istiyorum. Neden çekileyim? Demokratik bir hak değil mi?" diye konuşmuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ister sağcı ister solcu ister ulusalcı ister muhafazakar bu seçim türkiyeyi emeryalizme teslim etmekle emeryalizme karşı bağımsızlığı savunan türkiyenin mücadelesidir hainler o kadar çok ki inşallah bağımsız türkiye kazanır
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlığa fit olur demedi demeyin.yanına tavuk dürüm artı ayran verdimi koşa koşa gider.
    Cevapla
  • Misafirabc 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharremide akşeneri susturdukları gibi sustururlar nede olda dış güçler arkalarında büyük vaatler verirler perde arkasından oldu bitti muharremde sus pus
    Cevapla
  • TV vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    8 ayak li hatta 40 ayak olsalar ne yazar ne yaparsa reis yapar gerisi bakar
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem sen bu yoldan bu saatten sonra dönersen yazıklar olsun Sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi işgalci İsrail'i derinden vurdu: Bu işe başka ülkeler de bulaşırsa...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamalarıyla ilgili duyuru