BBP Genel Başkanı Destici masasındaki son anketi açıkladı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bize bir saat önce gelen son ankette Cumhur İttifakı'nın oyu yüzde 49-50 olarak gözüküyor." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 29.03.2023 16:27 GÜNCELLEME 29.03.2023 17:00
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. 

Destici, seçime doğru giderken masasındaki son anketi şu sözlerle açıkladı:

Seçimle ilgili de değerlendirmelerde bulunduk. Cumhur İtifakı'mız hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekilliğinde çoğunluğu muhafaza edecektir.

Bu seçim sistemi elbette ki ortak liste altında seçime katılabilenlere büyük avantaj sağlıyor. Bu bir gerçek.

ANKETLERDE SON DURUM

Sahadan gelen sonuçlar gösteriyor ki Cumhur İttifakı seçimleri birinci turda kazanacaktır. Bize bir saat önce gelen son ankette Cumhur İttifakı'nın oyu yüzde 49-50 olarak gözüküyor.

Elbette ki biz BBP olarak söylüyorum. Bizim önceliğimiz belli. Milletin istiklalini önceliyoruz. Tüm İslam coğrafyasını önemsiyoruz. Bizim şu anda Cumhur İttifakı'mızın ana gayesi de budur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Destici'ye ziyaret: Ortak liste açıklamasıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Destici'ye ziyaret: Ortak liste açıklaması

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 54
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    ÖTV arabalar için yeniden düzenlenmesi gerekli
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş cumhur %49 Millet %47 İnce %11 Etti sana %107 bu işte bir yanlışlık var::)))
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Destici dedik bağrımıza bastık
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yüzde 55 üzeri olur gibi inşallah
    Cevapla
  • abc 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Erdoğan dese ki parlamenter sisteme geri dönelim millet ittifakının tepkisi ne olurdu acaba? Evet diyerek referandumsuz geçiş mi olurdu yoksa en çok bunlar mı itiraz ederlerdi? Parlamenter sistem olsa bunlar iktidar yüzü göremez yahu şu halde bile milletin ne güveni ne umudunu kazanamadılar hükümetten önce muhalefetin değişmesi sart
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir analiz kardeşim. Benimde çoğu zaman itiraz ettiğim ,başkanlık sistemi aslında sistem iyi faydalı olmasına rağmen,kutuplasmahı artırdı ve Ak pari ve MHP nin parlemerter sisteminde çok rahat kazanabileceği seçim sistemi bile bile zora girdi. Keşke başkanlık seçim sistemine geçiş olmasaydı.Ak parti nasıl olsa birinci partiydi hukümet kurma yetkisi çok rahat bir şekilde ona
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik konuda imzalar atıldı...