PKK'lı terörist Sabri Ok, Kılıçdaroğlu'na destek verdiğini itiraf etti

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Sabri Ok, Kılıçdaroğlu'na desteğini, "Amacımız siyaset yapmak. Tabi ki birilerine destek vereceğiz, birilerine vermeyeceğiz" diyerek açıkladı.

GİRİŞ 30.03.2023 22:16 GÜNCELLEME 30.03.2023 22:16
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmayacaklarını açıkladı. HDP, 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı alırken, terör örgütü PKK'dan da Kılıçdaroğlu'na yönelik peş peşe destek açıklamaları yağıyor.

PKK ELEBAŞLARINDAN SABRİ OK İHANET ORTAKLIĞINI İTİRAF ETTİ

PKK elebaşlarından Sabri Ok da 7'li koalisyona desteğini itiraf etti. Uluslararası çevrelerin kendilerini desteklediklerini itiraf eden Ok, "Şunu söylemeliyim, şüphesiz birçok kişi, birçok devlet, uluslararası güçler, bazen doğrudan ve açık bir şekilde, bazen farklı şekillerde yönetimimize haber gönderdiler, selamlar gönderdiler" ifadelerini kullandı. Teröristbaşı Ok, küresel çetenin kendilerini desteklediklerini bu sözlerle itiraf etmiş oldu.

7'Lİ KOALİSYONA DESTEK İTİRAFI!

Geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK elebaşı Duran Kalkan'ın yaptığı açıklamalarla ilgili de konuşan Ok, "A Haber'i izledik, Heval Abbas'tan bahsediyorlardı. Vay efendim Heval Abbas, şunu destekliyoruz, bunu desteklemiyoruz demiş. PKK'yı ne sanıyorlar? PKK zaten ideolojik ve siyasi bir harekettir. Amacımız siyaset yapmak. Amacımız siyaset. Tabi ki birilerine destek vereceğiz, birilerine vermeyeceğiz. Kime ne kadar destek vereceğimiz, ne kadar vermeyeceğimiz değerlerimize, ideolojimize, siyasetimize, taktiklerimize, stratejimize ve çalışmalarımıza göredir." şeklinde konuşarak terör örgütünün 7'li koalisyona verdiği desteği itiraf etti.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 102
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    ödlek
    Cevapla
  • R3TE 1 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi Erdoğan öncesini hatırlasın bu kürtler ben İstanbul’da yaşıyorum gali Erdoğan öncesine kadar bunları caddede yürümelere bile yasaktı kendimden biliyorum bugün kendileri bilir CHP geldiğinde Erdoğan’ı mumla arayacaklar Erdoğan öncesini de mumla arayacaklar bak ızdırap nasıl olunuyor çatışma nasıl olunuyor eşkiyalık nasıl olunuyormuş görecekler kendileri bilir
    Cevapla
  • fb1453 1 yıl önce Şikayet Et
    iktidar chp'ye verilecek kadar ucuz değil. vermeyeceğiz.
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu 7li şer odakların şerrinden ülkemizi milletimizi korusun. bunlarla yol yürüyenlere akıl izan nasip etsin.
    Cevapla
  • Önce vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    bak bak gör gör sen kimlere oy atacan ondan sonra ben terörist değilim bunlar kim kimin için atıyorsun bunlara hizmet için atıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı