Mehmet Şimşek'ten 'Kılıçdaroğlu' açıklaması: Yanlışlıkla oldu

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını beğenmesi sosyal medyada gündem oldu. Şimşek'in gönderiyi yanlışlıkla beğendiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 31.03.2023 21:39 GÜNCELLEME 01.04.2023 11:08
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun reklam filmi olan 'Sana Söz' klibini beğenmesi bir anda gündem oldu. Sosyal medyada gündem olan beğeninin yanlışlıkla olduğu belirtildi.

UĞUR DÜNDAR'DAN PAYLAŞIM

Gazeteci Uğur Dündar, Twitter’dan Şimşek’le ortak arkadaşlarını aradığını belirterek “Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir tweetini beğendiği haberleri çıkınca, İngiltere'deki ortak arkadaşımızı aradım. Onun verdiği bilgiye göre 8 yaşındaki oğlu IPAD'ıyla oynarken yanlışlıkla beğeni koymuş. Mehmet Bey durumu farkedince beğeniyi geri almış.” dedi.

MEHMET ŞİMŞEK: MAALESEF OLUYOR BÖYLE ŞEYLER...

Mehmet Şimşek de sosyal medya hesabından Uğur Dündar'ın paylaşımını doğruladı.

Şimşek açıklamasında, ''Maalesef oluyor böyle şeyler! Kamuoyunu gereksiz yere meşgul etmişiz… Affola!'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • CcCan 1 yıl önce Şikayet Et
    Enteresan... Aylecek 1 ipadmi var? Bana hiç inandırıcı gelmiyor
    Cevapla
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Şimşek'e güvenim bitmiştir. Reis sana gel dedi ama sen bahaneler ürettin. Olay seninle de bitmiştir. Bay Bay Mehmet
    Cevapla
  • Maraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis : Ne demiş atalar Besle Kargayı oysun gözünü. Maalesef Şimşek bey Bay kemale göz kırpmış fareler kendini belli etmeye başladı. Ama bu gemi batmayacak Allah'ındır izniyle.
    Cevapla
  • Sinav 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya işte bu yüzden bu yönetimin değişmesi lazım, bakanlık yapmış bir insan bir reklam filmini bile beğenmiyor, beğenirse korkudan yalan söylemek zorunda kalıyor. Ya bakanlık yapmış ve çokta güzel işler yapmış böyle bir şahsiyet korkuyorsa düşünün.
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    İnandığı değerler by kemaldeyse açık olmalı tavrını belli etmeli. Fırıldak olmanın faydası yok
    Cevapla
  • Cezayir firat 1 yıl önce Şikayet Et
    sen kadım toprakların yiğit evladısın sana ınanıyorum mert adamsın arkadan dolap çeviren değilsin saygılarımla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!