Saadet iftarında seccade savunması! Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada tepki çeken seccadeli fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 01.04.2023 23:18 GÜNCELLEME 01.04.2023 23:18
Bu Habere 825 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada konuşma yapan Kılıçdaroğlu, 'seccadeli' fotoğrafla ilgili açıklamada bulundu.



Konuşmasına seccade üzerinde çekilen fotoğraf hakkında başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Dün akşamdan bu yana saldırı malzemesi ettikleri fotoğraf karesi ile ilgili iki kelam edeceğim. İftar organizasyonuna katıldığımız restoranda oldu bu olay. Fotoğraf çekilmek istediler. Ben kimseyi kırmam, herkesi kucaklarım ve saygı duyarım. Salon kalabalıktı, yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi o kare üzerinden operasyon yapıyorlar. Ben onların operasyonunu umursamam. Samimi olarak üzgünüm. Ailem, eşim, çocuklarımız asla hiçbir kutsala saygısızlık etmez. Böyle iftiralardan siz samimi Müslümanlara sığınıyorum” dedi.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 825
  • kartal1 1 yıl önce Şikayet Et
    buişte bir gariplik var.namaz kılınacak yer değilki orası. oraya o seccade nasıl konmuş. bu işte bir garip durum var. kasıt var sanki. acaip bir durum var geldi bana. salonda poz veriyorsun.yerde büyük bir halı var.ve seccade sermişler ayrıca. ve kılıçdaroğlununun ayaklarının altında ve kılıçdaroğluda halıyla beraber seccadeye basmış durumda. orası namaz kılınacak bir yerede benzemiyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Buna oy veren müslümanın hak ettiği resim bu. Dolayısıyla mesaj çok kapıya verilmiş. Hem müslümana hemde Amerikaya efendilerine.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde sana inandık bayybayy kamal
    Cevapla
  • saas 1 yıl önce Şikayet Et
    Kiliclaroglu seccadeyi görmemis yalanci gözlüklerin takiliydi,yanindakiler ermenimi onlardami görmedi.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    işin en acısı, kendisine hakaret edenlere müslümanların oy vermesi. Dolayısıyla müslümanlar kendilerine yapılan hakaretleri hak etmiyorlar. Çünkü asıl kör olup bunları görmeyenler müslümanlar
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Operasyon yapıldığı doğru Seni o seccadenin üstüne ayakkabı ile çıkarıp o fotoğrafı servis edenler sana operasyon yapıyor Birileri chp genel başkanı olmak için altını oyuyor Kemal secimi kaybetsin chp bize kalsın planı Secimi kaybedince vekil olamayacağını biliyonmu Chp genel başkanlığından istifa edene kadar chp nin çevresine militanlarını doldurup gösteri yaptıracaklar Baykal gibi gide
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız