Sarıgül: Seçimden sonra ittifaklar dağılacak

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Hangi ittifak kazanırsa kazansın, seçimlerden sonra ittifak siyasetinin sona ereceğine inanıyorum." dedi.

Sarıgül: Seçimden sonra ittifaklar dağılacak
Sarıgül: Seçimden sonra ittifaklar dağılacak
GİRİŞ 03.04.2023 14:36 GÜNCELLEME 03.04.2023 14:39
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

TDP Genel Başkanı Sarıgül, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yürütülen çalışmalara ilişkin eleştirilerde bulundu.

Depremzedelerin zor şartlarda hayata tutunmaya çalıştığını savunan Sarıgül, "Bölgede sorunlar devam ediyor ama deprem gündemden düşüyor. Türkiye Değişim Partisi olarak depremzede vatandaşlarımızı unutmadık, unutturmayacağız." diye konuştu.

NATO'nun, ABD'nin zorlamasıyla genişlediği görüşünü paylaşan Sarıgül, şöyle devam etti:

"NATO genişledikçe yeni riskler ortaya çıkıyor. Yeni risk ve tehditler de silah satışını arttırıyor. Dünya barışı için bir numaralı tehdit ABD'dir. TBMM, geçen hafta Finlandiya'nın NATO'ya girmesine onay verdi. TBMM'nin 1 Mart tezkeresinde olduğu gibi ABD'ye karşı dik durması lazımdı. Ülkemizdeki Suriyeliler, NATO üyesi ülkeler arasında paylaşılmadan, Finlandiya'nın NATO'ya girmesine izin vermemeliydi."

En düşük emekli maaşının 10 bin lira olması gerektiğini belirten Sarıgül, diğer emeklilere de aynı oranda zam yapılmasının önemine vurgu yaptı.

Mustafa Sarıgül, siyasette ittifaklara ilişkin görüşlerini, şu sözlerle dile getirdi:

"Hangi ittifak kazanırsa kazansın, seçimlerden sonra ittifak siyasetinin sona ereceğine inanıyorum. 14 Mayıs seçim sonuçları birkaç yıl içinde yeni seçimlere neden olabilir. Türkiye Değişim Partisi olarak çizgimizi bozmadan, vatan, bayrak, hudut birliği diyerek yolumuza devam edeceğiz. Bu seçimlerde ülkemiz, milletimiz ve Cumhuriyetimiz için en doğrusunu yapacağız."

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 16
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    zillet ittifakının dağılacağı kesin, hatta seçimden önce bile olabilir
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    o yüzden oyu %1 leri geçmiyor. siyaset bilmiyor ileri görüş hiç yok.
    Cevapla
  • mıstık 1 yıl önce Şikayet Et
    Buda kim ?
    Cevapla
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler bize mısak-ı milli de lazım olacak. Bu işlere fazla girme
    Cevapla
  • yeter 1 yıl önce Şikayet Et
    yanlış demişsin ittifaklar Nisan ayında dağılacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar