İmamoğlu'ndan Trabzon'da 'Mansur Yavaş' gafı! Böyle anons etti...

İBB Başkanı İmamoğlu, memleketi Trabzon'da cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte vatandaşlara seslendi. İmamoğlu, konuşması esnasında ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı alandakilere "Mansur Savaş" olarak anons etti.

GİRİŞ 04.04.2023 19:03 GÜNCELLEME 04.04.2023 19:07
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Trabzon'daki "Millet Buluşması" programına katıldı. Programda konuşma yapan İmamoğlu, Trabzonlulara konuşma yaparken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın selamlarını iletti.

"MANSUR SAVAŞ" GAFI

İmamoğlu, konuşması sırasında dili sürçerek Mansur Yavaş'tan "Mansur Savaş" olarak anons etti. İmamoğlu'nun bu gafı sosyal medyadaki kullanıcıların dikkatinden kaçmadı.

KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR

Kılıçdaroğlu teşekkür eden İmamoğlu, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum. Niye biliyor musunuz? Beni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olmam konusunda sağlıklı düşünerek, sağlıklı tartışarak İstanbul'a aday yaptığı için teşekkür ediyorum kendisine. İstanbul tarihinde ilk kez bir Trabzonlu belediye başkanı var. Ben Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği Trabzon'da doğdum, Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği İstanbul'da büyükşehir belediye başkanı oldum" diye konuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Seçim konuşması 1 yıl önce Şikayet Et
    Eİ seçildiği akşam ilk konuşmasında 145 yıllık demokrasi mücadelesini kazandık demişti.Bu tarih Sultan Abdülaziz in katledildiği tarihtir.Osmanlı düşmanı,Fatihin kabrini eli kıçında dolaşan bu zat ,seçim yaklaşınca birden Fatih çi oluverdi.Bu ikiyüzlülere prim vermeyin yeter artık.Müslüman bir delikten iki defa sokulmaz.
    Cevapla
  • Bellatrix 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonlu gelme bu sahtekar yalanoglunun oyununa sinek kadar beyni ile trabzonlulugu kullanıyor ibb seciminde ayni haltı yedi. Konuşması her kelimesi mide bulandırıcı
    Cevapla
  • Erzurum'lu Telat 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimi kaybedecekleri için elleri ayaklarına ve dillerin dolaştı elin gavuruna yaslanana kadar bu aziz millete yaslansaydınız bu rezil duruma düşmezdiniz
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Arada İstanbul'a da gel.
    Cevapla
  • Kürtoğlu Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulkesini seven GERÇEK TÜRK MİLLİYETÇİLERİ safınızı doldurun GEÇ kalmadan aksi halde iş isten geçtikten sonra son pişmanlık fayda etmeeeez.Geçmişte gördüüüüüük yaşadık yine aynı hataları yapmayaliiim...Makam ve mevki için bu ülkeyi satmayalım...
    Cevapla
  • Yeni 1 yıl önce Şikayet Et
    Genel başkanının izinden gidiyor. Kağıda bakmadan konuşamıyorlar . İstanbul’a ne hayrın dokundu ki ülkeye olsun. Sen kazanınca Yunan seviniyor neden acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Galatasaray taraftarını yıkan Icardi gelişmesi
Hasan Öztürk yazdı: Su yetişinceye kadar kurbağanın gözü patlayacak!