Haluk Levent'ten adaylık açıklaması: Siyasete girersem...

Müzisyen ve AHBAP Derneği'nin kurucu Haluk Levent, siyasete gireceği ve milletvekili adayı olacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Haluk Levent'ten adaylık açıklaması: Siyasete girersem...
Haluk Levent'ten adaylık açıklaması: Siyasete girersem...
GİRİŞ 05.04.2023 02:11 GÜNCELLEME 05.04.2023 02:11
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Sürekli olarak siyasete gireceği yönünde haberlerle gündeme gelen Haluk Levent, son iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Siyasete girmeyi düşünmediğini söyleyen Levent "Bugün de başka bir siyasi parti gönüllüleri siyasete gireceğimi yazmışlar. Tabii ki öyle bir şey yok. Yıllarca yazdım. Olmadı olmayacak. Zaten bir siyasi partiye girsem patavatsızlığımdan ve şapşallığımdan partinin oyu dibe düşer. Şu anda tek gündemim deprem. Bilginize." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Ahmet Y 1 yıl önce Şikayet Et
    Güdülü sürüler gibisiniz,araştırıp incelemeden ya saldırıyosunuz ya da övüyosunuz. 1. Bu adam bu kadar kötü ve ahlaksız olsaydı sizce bu insanlar bu kadar para gönderirmiydi? 2. Haluk Levent kendi üzerinden prim yapmak isteyen FETÖ ve bilimum çevrelerin ekmeğine hiç bir zaman yağ sürmemiştir. Devletle koordineli çalışmıştır. Hiç bir açıklamasında da bunun aksini söylememiştir.
    Cevapla
  • Şahsına Münasır 1 yıl önce Şikayet Et
    Şurada yorumları okuyorumda millet yazmış ahbap a yollanan paralar nerede diye. Eminim şu soruyu soranların hiçbiri Ahbap a para yollamamıştır. Şahsen mesela ben yollamadım ve hiçte merak etmiyorum :) Haluk Levent yemişsede benden yana helali hoş olsun. Buna güvenenlere iyi oluyor. Aferim Haluk yemeye devam.
    Cevapla
  • E.T.Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahbap Deprem bölgesi şovları bittimi. Eski Reyting yok herhalde
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Göz doktoruna git,gözünde sorun var.yardımsever bir insan,biraz araştır görürsün
    Cevapla
  • DİRİLİŞ47 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı gözüm tutmuyor.yaptığı işler şov amaçlı , fitne fesat peşinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! 2 cansız beden daha ulaşıldı
Gazze'ye havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı! Çok sayıda ölü ve yaralı var