CHP'nin Trabzon mitingine dair montajlı fotoğraf sosyal medyanın dilinde

CHP'nin Trabzon mitingine dair üzerinde oynanmış bir fotoğraf sosyal medyadan paylaşıldı. Mitingi olduğundan çok daha kalabalık gösteren fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı, vatandaşlar tiye aldı.

GİRİŞ 07.04.2023 11:01 GÜNCELLEME 07.04.2023 18:22
Bu Habere 249 Yorum Yapılmış

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Trabzon'da miting yaptı. 

CHP'nin yandaşı medya mitinge çok yoğun katılım olduğunu ileri sürdü. Sosyal medyada CHP'nin "kalabalık geçen" mitingine dair fotoğraflar paylaşıldı.

Bazı hesapların paylaştığı fotoğrafın ise üzerinde oynandığı görüldü. 

Sosyal medyada kullanıcılar montajın amatör olduğunu söyledi. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 249
  • Diriliş ateşi 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişi karanlık bir parti geleceğimizi mi aydınlatacak
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İnception filmi gibi olmuş adamları göğe dağa taşa montajlamışlar :)
    Cevapla
  • Ahmet Esmer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların işi bu algılarla ,yalan dolanlarla çirkef siyasetleriyle ayakta durmaya çalışan zavallı bir güruh bunlar maalesef ki bunlara inanıp peşinden giden bir kesim var
    Cevapla
  • Sezgine 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki 14 Mayıs gecesi 'adam kazandı' diyecek biri çıkmazsa vayy halimize! Bunlar çirkef çıkaracak. Bu montajlamalar boşuna değil. İnşallah fark çok küçük olmaz. 53 ye 26 ya kıyamet koparanlar 53-47 ye ülkenin altını üstüne getirmek ister. Bunlarin ne vatan, ne millet, ne devlet, ne halk ve halkın mali, kul hakkı derdi yoktur. İçişleri hazırlığını yapsın.
    Cevapla
  • dedeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    balkonlardaki insanlarda montaj
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni dönem başlıyor! Kabul etmeyen yolcu uçağa binemeyecek
Sokak köpekleri az kalsın adamı parçalıyordu! 10 köpek birden saldırdı...