Kabaktepe, son anketleri Haber7 ile paylaştı: İşte Erdoğan'ın oy oranı!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'nin konuğu oldu. Kabaktepe, son anketleri paylaştı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en az yüzde 51, en fazla yüzde 53,7 oy oranında olduğunu belirtti.

GİRİŞ 07.04.2023 17:12 GÜNCELLEME 08.04.2023 00:10
Bu Habere 224 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Haber7'nin konuğu oldu. Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'nin moderatörlüğünde Türkiye'nin siyaset gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kabaktepe, Mart ayında yaptırılan kamuoyu araştırmalarıyla ilgili bilgileri ilk kez Haber7 aracılığıyla paylaştı.

“İLK TURDA SEÇİM BİTER”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçileceğini kaydeden Kabaktepe, “İlk turda seçim biter. Cumhurbaşkanımız 2023 yılının 14 Mayıs’ında milli iradenin temsilcisi olarak, Menderes’ten bu yana gelen temsilcisi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin başkanı olacak. Ben sahada onu görüyorum. Milletimiz oyunu verecek.” dedi.

Osman Nuri Kabaktepe

"TÜM BU KRİZ ORTAMINDA ÜLKEYİ EN İYİ YÖNETECEK LİDER ERDOĞAN"

Milletin Erdoğan’a inandığını ve güvendiğini vurgulayan Kabaktepe, “Son 3 yıldır dünyanın kriz ortamına girdiği; ekonomik kriz, pandemi krizi, doğal afet krizi, savaş ve güvenlik krizi… Bakın etrafımızda Ukrayna, Rusya gibi hep savaş var. Tüm bu kriz ortamında bu ülkeyi en iyi yönetebilecek lider olduğu için milletimiz yine Recep Tayyip Erdoğan’ı seçecek” ifadesinde bulundu.

ERDOĞAN’IN OY ORANI EN AZ YÜZDE 51

Osman Ateşli’nin AK Parti’nin yaptırdığı kamuoyu yoklamalarıyla ilgili sorusuna da cevap veren Kabaktepe, Mart ayında yapılan anketlerle ilgili bilgi verdi.

Mart ayında yaptırılan anketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oy oranının yüzde 51-53 bandında olduğunu kaydeden Kabaktepe şu ifadelerde bulundu:

“Mart ayındaki yaptığımız tüm haftalık değerlendirmelerin hiçbirinde Cumhurbaşkanımızın yüzde 50’nin altında görmedik çok şükür. En düşük yüzde 51 ile en yüksek yüzde 53,7. Siyasi rakiplerimizle ilgili çok konuşmuyorum. Ama onların oyları biz yüzde 53 olduğumuza göre, hepsini hesaba kattığımızda, oylarının toplamı yüzde 47-48 olarak görünüyor. Dolayısıyla orada bir tereddüt görmüyoruz. Milletimiz teveccüh gösteriyor. ”

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 224
  • Misafir 23 1 yıl önce Şikayet Et
    AKP % 58 daha üstü oy ile Allah'ın izniyle birinci olacaktır. Gerçek Atatürk'çü Cumhuriyetçiler dahi Birlik olmalılar mesele siyaset değil mesele ülkemiz Atatürk'ün kurduğu partiyi işgal eden siyasi görünümlü dış güçlere bağlı örgütleri bitirelim artık. Bu defa yanlış yapmayın ülkemiz için Birlik olalım.
    Cevapla
  • Hami Çakmak 1 yıl önce Şikayet Et
    Tuhaf insanlarımız var, RTE iktidarında hemen herkes ev ,araba, mal mülk sahibi oldu. En fakirin sofrasında enaz dört beş çeşit kahvaltılık var, sağlık hizmetleri, sosyal yardımlar, binlerce tesisin açılışı, yüz binlerce istihdam hep bu dönemde yapıldı. Türkiye dışarıya karşı güçlendi. Buna rağmen hala RTE kötünün iyisi diyenler var. Karnımız doysa da gözümüz doymuyor. Allah ıslah etsin.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    karşısında suan rakip yok muharem ince CHP nin adayı olsaydı reisin işi çok zordu kaybedebilirdi AKP çok iyimi hayir kötünün iyisi sadece AKP gitmelimi evet lakin yerine kim gelcek oy vercek kim var yok hepsi kötü inşallah 2028 yeniden refah iktidara gelcek güçlenerek geliyor düşünce sistemi anlattıkları çok guzel ve doğru dinlemenizi tavsiye ederim
    Cevapla
  • Göktuğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sandıkta çaldırmayın da...
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Az bile % 55’in altı olmamalı.Bence % 51 tehlikeli bir oran.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşgalci İsrail Gazze'de soykırıma devam ediyor: 23 Filistinli şehit oldu
Casusluk faaliyetlerine dikkat! Bir kişi nasıl ajan olarak devşirilir?