Buket Aydın'dan Erdoğan sözleri! Muhalefete sert tepki

Gazeteci ve sunucu Buket Aydın, Başkan Erdoğan'a hakaret etmedikleri gerekçesiyle linçe maruz kaldıklarını söyledi. Aydın ayrıca muhalefete sert sözlerle yüklendi.

GİRİŞ 08.04.2023 20:54 GÜNCELLEME 08.04.2023 20:54
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Gazeteci ve sunucu Buket Aydın, 6'lı masayı eleştirdiği sözleriyle gündem oldu.

Aydın, "Erdoğan'a düşmanlık yapacaksınız diye gözünüze perde inmiş. FETÖ'cülerle, teröristlerle kol kola girelim ama Erdoğan gitsin diyorsunuz. Ben buna 'hayır' diyorum. Ben sayın Erdoğan'ı eleştirmek zorunda değilim. Siz benim nereye oy vereceğimi nereden biliyorsunuz?" dedi.

Buket Aydın şu ifadeleri kullandı;

Gözünüze perde inmiş, dönem dönem birçok insanı linç ediyorsunuz. Sözüm ona özgür basın ve demokratik toplum isteyen tiplerin Tayyip Erdoğan eleştirilmiyor diye veya Kılıçdaroğlu'na en ufak bir eleştiri oldu diye bu şekilde bizi baskıya maruz bırakması kadar iğrenç bir şey yok.



ERDOĞAN'I ELEŞTİRMEK ZORUNDA DEĞİLİM

Ben sayın Erdoğan'ı eleştirmek zorunda değilim. Ben zaten Kılıçdaroğlu'nu da eleştirmiyorum. Ben zaten AK Partili falan da değilim. Ben diğer meslektaşlarım gibi "şu partiye oy vereceğim" de demiyorum. Siz benim nereye oy vereceğimi nereden biliyorsunuz.

'ERDOĞAN GİTSİN HDP GELSİN'E HAYIR DİYORUM

Bu zihniyetle ülke yönetmeye kalkacaksanız altında kalırsınız bu işlerin. Demokrasiden anlamayan sizsiniz. Sizden hiçbir şey olmaz. Gözünüze perde inmiş. Sayın Tayyip Erdoğan'a düşmanlık yapacaksınız diye gözünüze perde inmiş. Gerekirse HDP gelsin, gerekirse özerklik gelsin. FETÖ'cülerle, teröristlerle kol kola girelim ama Erdoğan gitsin diyorsunuz. Ben buna hayır diyorum. Ben buna hayır diyorum

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 100
  • sabri 1 yıl önce Şikayet Et
    helâl olsun
    Cevapla
  • Alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir isim versen keşke,, gereğini önüne gelen yapar,,
    Cevapla
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Kolundaki saat 15 bin Euro diyorlar sormak lazım nerden almış
    Cevapla
  • ghcgc 1 yıl önce Şikayet Et
    130 bin dolar
    Cevapla
  • hans 1 yıl önce Şikayet Et
    yoksa kendine ´baska ic bul zorla
    Cevapla
  • Mustafa S 1 yıl önce Şikayet Et
    Buket Hanım tebrikler Vatan Sevdalısı olduğunu biliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek