AK Parti sahaya indi! Büyük çıkarma yapacak

AK Parti İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezleri bugün açıldı. İl SKM Başkanlığına Ömer Faruk Kalaycı atandı.

GİRİŞ 10.04.2023 16:02 GÜNCELLEME 10.04.2023 16:02
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul'da üç seçim bölgesi için Anadolu ve Avrupa Yakası'nda birer tane olmak üzere iki adet  Seçim Koordinasyon Merkezi'ni bugün açtı. İstanbul İl SKM Başkanlığına Ömer Faruk Kalaycı atandı.

SKM PROGRAMLARINDA VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLECEK

SKM programları kapsamında mahalle, sokak ve evlerde çalışma yapılacak. Vatandaşlara, AK Parti iktidarında Türkiye'nin kazanımları ve 5 yıllık görev süresi kapsamında yapılması planlanan projeler, yatırımlar başta olmak üzere "Türkiye Yüzyılı Vizyonu" hakkında bilgilendirmede bulunulacak.

"MİLLETVEKİLLERİMİZ SAHAYA İNİYORLAR"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe açılış konuşmasının ardından İstanbul'da hedefledikleri milletvekili sayısını açıkladı. Kabaktepe, "Listelerimiz yenilendi. Bugün Seçim Koordinasyon Merkezimizi açıyoruz. Milletvekillerimizle dün akşam itibariyle ilk toplantımızı yaptık. Bu toplantıdan sonra milletvekillerimiz sahaya çıkıyorlar. İstanbul'da AK Parti olarak milletvekillerimizin en az yarısını almak istiyoruz. Bunu da gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Bu bizim minimum hedefimiz. Bunun üstüne çıkacağımıza inanıyorum. Hakikaten İstanbullu kardeşlerimizin, hemşerilerimizin bu desteği göstereceğini sahaya çıktığımızda görüyoruz." dedi.

"İSTANBUL'UN SOSYOLOJİSİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİYOR"

"Yaklaşık iki aydır biz, seçime dönük çalışmalarımızı, teşkilat mensuplarımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımızla birlikte yapıyoruz." diyen Kabaktepe,  "Son iki aydır yaptığımız çalışmalarda şunu gördük; 'İstanbul'un sosyolojisi Recep Tayyip Erdoğan' diyor. İstanbul'un sosyolojisi en büyük parti yine 'AK Parti olacak' diyor.  Bizler de bunu destekleyecek, bunu daha da yukarı çıkaracak vatandaşımızla bir araya gelip Türkiye'nin umudu olma noktasındaki 20 yıldır sürdürdüğümüz süreci Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına da taşıyacağız" açıklamalarında bulundu.

 

KAYNAK: HABER7
Yavuz Selvi Haber7.com - Muhabir editör
Haber 7 - Yavuz Selvi

Editör Hakkında

İstanbul Medipol Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Daha sonra aynı bölüm ve üniversitede yüksek lisansa başladı. 6 ay Haberler.com'da gündem editörü olarak çalıştı. Mart 2023'ten itibaren ise Haber7.com'da muhabir olarak çalışmasına devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet aleyhinde konuşanlara söylüyorum 7 li masa sizi zengin edecek gidinde görün
    Cevapla
  • Kartal gözü . 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin yüzde otuzu çift kilmlikli ait olduğu yere oy veriyor unutmayın hiç bir şey çantada keklik değil .çok calısın. Çooook .
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Proje okul sayısını arttırın LGS girecek ogrenci Veli leri tedirgin
    Cevapla
  • hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Mağdur edilmiş Esnaf çiftçi de Bağkur Bağkur bağkur bağkura adalet sloganlarını hazırladı
    Cevapla
  • Nurettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçim arifesinde benzin mazot zamları ne anlama geliyor,hiçmi düşünmüyorsunuz,milleti hepten aptal,ahmak yerine koydunuz .bir kişiyi ikna etmek için günlerce uğraşıyoruz bir zam haberiyle yüzlerce insan geri dönüyor.bunları düşünemiyormudunuz,pes vallahi
    Cevapla
  • Aykırı 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısınız ve pendik belediyesinden işten atılan gaziler var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!