Özlem Zengin'den paylaşıma sert cevap: Bunlar AK Partili değil

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Ebubekir Sofuoğlu'nun kendisi hakkındaki paylaşımına sert sözlerle karşılık verdi.

Özlem Zengin'den paylaşıma sert cevap: Bunlar AK Partili değil
Özlem Zengin'den paylaşıma sert cevap: Bunlar AK Partili değil
GİRİŞ 11.04.2023 19:00 GÜNCELLEME 11.04.2023 19:02

Sakarya Üniversitesi tarih bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu son yaptığı paylaşımda Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Aile Bakanı Derya Yanık ve Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in fotoğraflarını paylaşarak "Listenin neresinde olurlarsa olsunlar, Kabe'nin örtüsüne sarılı olsalar bile, Cehennem soğuyuncaya kadar Cehennem soğuyuncaya kadar Cehennem soğuyuncaya kadar..." paylaşımı yaptı.



ÖZLEM ZENGİN: BUNLAR AK PARTİLİ FALAN DEĞİLLER

Ak Parti'nin seçim beyannamesinin açıklandığı programda CNN Türk canlı yayınına konuk olan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Sofuoğlu'nun yapmış olduğu paylaşıma sert çıktı.

Bu paylaşımı tehdit olarak nitelendiren Zengin, "Bu tehdit değil de nedir? Ben Elhamdülillah Müslümanım. Şu an abdestli, oruçluyum ve cennete kimin gideceğine de Allah'ın karar vereceğine iman etmiş bir insanım. Bunlar AK Partili falan değiller. Ne olup olmayacağımıza da bu insanlar karar vermeyecekler. Ben AK Parti'nin inşasından beri varım ve başka hiçbir partide de çalışmadım. AK Parti var olduğu sürece de başka bir partide olmayacağım" dedi.

Açıklamasının devamında Zengin, "Biz Allah'ın emirlerine aykırı bir şey yapmıyoruz. Ben bu tezlerimizi de herkesin yanında savunmaya hazırım. O yüzden bu anlayanlar için çok güzel bir cevaptır. Anlamayanlar için de o saçmalıklarını oralarda yazabilirler. Bir Müslüman'a Ramazan günü bu üslup yakışır mı? Ben Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.