Fatih Erbakan'dan 4 partiye tepki: PKK'nın talimatını yerine getirdiler!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Kendisini muhafazakar partiler olarak nitelendiren 4 tane parti de 7'li masanın içerisinde yer alıyor. Bunlar PKK'nın ortak liste talimatını yerine getirdi" diye tepki gösterdi.

GİRİŞ 13.04.2023 14:36 GÜNCELLEME 13.04.2023 15:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Erbakan'ın açıklamalarından satır başları:

Biz Milli Görüşçüler olarak dün yanlış dediklerimize bugün de yanlış diyoruz. Eksikleri tamamlamak için doğruların hakim olması için bir mutabakat metni ortaya koyduk. 50 seneden fazla zamandır Milli Görüş olarak ortaya koyduğumuz söylemleri bu mutabakat metnimize işledik. Faiz yükünün azaltılmasına ilişkin atılacak adımlar var. Üretim ve ihracat ekonomisine geçilmesi için atılacak adımlar var. Dar gelirli vatandaşlarımızın yaşam standartlarının artırılması için atılması gereken adımlar var. Sapkınlıkların önüne geçilmesi için atılacak adımlar var. Kudüs davamız konusunda kırmızı çizgilerimizin hassasiyetle korunması var. Mutabakat metnimiz ana hatlarıyla bu maddeleri içermektedir. Biz mutabakat metninde yer alan maddelerin hayata geçirebilmek için bu ittifakın içerisinde yer aldık. 7'li kaos ittifakına engel olmak için Cumhur İttifakı'na katıldık. PKK'lı teröristler 7'li masaya açıkça destek veriyor. Biz bu şartlar altında biz ülkemizi 7'li masanın insafına terk etmemek için Cumhur İttifakı'nda yerimizi aldık. 

"4 MUHAFAKAZAR PARTİ PKK'NIN TALİMATINI YERİNE GETİRDİ"

Bu seçimde kendisini muhafazakar partiler olarak nitelendiren 4 tane parti de 7'li masanın içerisinde yer alıyor. Bu 4 parti logolarının seçimde olmayacağını, CHP listelerinden seçime gireceklerini açıkladı. Bu 4 parti terör örgütünün ele başlarından Mustafa Karasu, 7'li masaya akıl veriyor ve seçime ortak listelerle girmelerini söylüyor. Bu talimatın ardından ertesi gün bu 4 parti CHP listelerinden seçime gireceklerini açıkladı. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 13
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Meclis oyları Erbakan a. Ak partideki yanlışları görmezden gelemeyiz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    MECLİSTETE REİSİ DESTEKLEYİN. TEK LİDER TEK DEVLET TEK MİLLET TEK BAYRAK felsefesine aykırıligi tartisilir
    Cevapla
  • M sezgin 1 yıl önce Şikayet Et
    Parti oyumuz refaha güçlü bir şekilde mecliste olsun ki yanlışlara fren olsun
    Cevapla
  • nasri 1 yıl önce Şikayet Et
    Sade vatandaş senin hayallerin neydi vatanın bölünmesi olabilir mi? Böyle kritik bir anda fatihin aldığı doğru karar tarihin sayfalarına altın harflerle uazılacak. Bu ittifakın karşısında olanlar , birlik ve bekamızın karşısında olan emperyal kafalardır NOKTA
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    canli yayin versenize.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Görülmemiş fırsat! Türkiye, şimdiden yüzde 42'ye ulaştı: Dünya yüzde 32 ile diken üstünde
Bir kara deliğin içine düşerseniz ne olur? İşte NASA'nın paylaştığı o görüntüler...