Metin Gündoğdu: Ordu’lu hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğim

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu 14 Nisan Cuma akşamı Altaş TV’de katıldığı canlı yayında değerlendirmelerde bulundu.

Metin Gündoğdu: Ordu’lu hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğim
Metin Gündoğdu: Ordu’lu hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğim
GİRİŞ 15.04.2023 13:53 GÜNCELLEME 15.04.2023 13:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Programın sunucusu Gökhan Gül’ün “Milletvekilliğiniz süresince Ordu’ya önemli yatırımların gelmesine ön ayak oldunuz, ilçe belediyelerindeki farklı projelerin hayata geçmesini sağladınız, halkla her zaman içesiniz ve şimdi de yeni dönem için milletvekili aday listesinde olmamanıza rağmen herhangi bir küslük gütmeden, adaymış gibi sahada çalışıyorsunuz. Bu durumu değerlendirir misiniz?” sorusunu yanıtlayan Gündoğdu;

“Ben 1987 yılında ilk seminerimi ‘Dava Adamlığı’ üzerine vermiş bir dava adamıyım. Bir elime Ay’ı bir elime Güneş’i verseniz diyen Peygamber Efendimizin(S.A.V.) hadis-i şerifini o gün arkadaşlarımıza anlattım. O günden bugüne kadar da her zaman dik durduk, düz yürüdük ve davamızdan vazgeçmedik. Allah bize memleketimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeyi nasip etti. Bu büyük bir şereftir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve dik duruşunun yanında bizlerde mücadelemize aynı şekilde dik durup, doğruları savunarak, davamız için çalışmaya devam ettik. “

“MİLLETVEKİLİ OLMADIĞIMDA DA ORDUMUZ İÇİN ÇALIŞTIM, MİLLETVEKİLİ OLDUĞUM DÖNEMDE DE ÇALIŞTIM VE ŞİMDİ DE ORDUMUZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Açıklamalarına devam eden Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Ben milletvekili olmadan önce, bugün Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı olan, o günler de Kültür Turizm Bakanımız Yalçın Topçu’nun danışmanı olduğum esnada Ordu Çambaşı Kayak Merkezinin yapımı için ilk olarak 5 Milyon TL, sonrasında da 5 Milyon TL ile toplamda 10 Milyon TL gönderilmesini sağladım. Belediyelerimizin hepsine 250 Bin TL gönderdim ve bunları yaparken milletvekili değildim.”

“VATANDAŞIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti:

 “2 dönem Ordumuz için hizmet etmek nasip oldu. 26 ve 27. Dönemlerde milletvekilliği yaptım. Milletvekili olmadığımda da tek gayem Ordu’ydu; 2 dönem süresince de tek gayem Ordu’ya hizmet etmek, vatandaşımızın derdine ortak olmak, şehrimizi kalkındırmak oldu. Bundan sonrasında da Ordu için çalışmaya, vatandaşımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğim.” 

“Ben her zaman Ordu milliyetçisi bir kardeşiniz olarak Ordu için çalışmaya devam edeceğim. Ankara’da da Ordu’da da hemşehrilerimizin refahı için ter dökecek, yine ilçe ilçe gezecek ve vatandaşımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Yatırımların takipçisi olacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Merkezimiz ne görev verirse yerine getireceğiz. 

“MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZIN YANINDAYIM”

“Ben milletvekili adaylarımızın arkasındayım. Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer çok başarılı işler yaptı. Mesleki Eğitim Merkezleri MESEM sayesinde 1 milyon 250 bin gencimiz iş ve meslek sahibi oldu. Bugün de ne mutlu ki Ordu’dan milletvekili adayımız. Sayın Bakanımız şimdiden Ordu’nun yatırımları için çalışmalara başladı. Geçtiğimiz hafta Ordu’ya gelen Ticaret Bakanımız Mehmet Muş da ilimizden kendisine gelen tüm talepleri olumlu karşıladı. Kendisi Ordu’ya önemi kazanımlar sağladı. Mehmet Muş bakanımıza da teşekkür ediyorum.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Frza fdngr 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin döneminizde koskoca ORDUSPOR yok oldu hangi ORDU milliyetciliğinden bahsediyorsunuz?
    Cevapla
  • TurQuaZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ordu vekilleri içinde en sevmediğim hatta nefret ettiğim diyebilirim.
    Cevapla
  • Kelami 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Dava adamı böyle olur işte.
    Cevapla
  • Zeynel 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke listede bu dönem de olsa idi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri