Canlı yayında flaş anket açıklaması: Şimdiye kadar görmedim...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, katıldığı canlı yayında 14 mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Türkiye'nin otomobili Togg ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 18.04.2023 23:03 GÜNCELLEME 19.04.2023 02:11
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Bakan Varan, anketler ve Togg ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.



ANKET AÇIKLAMASI: AÇIK YÜREKLİLİKLE SÖYLEYEBİLİRİM...

Anketlerle ilgili açıklamada bulunan Varank, ''Bu seçimde de vatandaşlarımızın doğru tercih yapacağına Cumhur İttifakını tekrar mecliste de çoğunluğa getireceğini ve Sayın cumhurbaşkanımızı da tekrar cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtacağına inanıyoruz. Anketlere bakıyoruz. Farklı saha çalışmalarına da bakıyoruz. Açık yüreklilikle söyleyebilirim. Bizim önde olmadığımız anketi şimdiye kadar görmedim. İnşallah vatandaşlarımız 14 Mayıs'ra doğu tercihleri yaptıktan sonra da yolumuza devam edeceğiz. Çünkü yapacak çok işimiz var.'' ifadelerini kullandı.

TOGG ÇALIŞMASI TAMAMLANDI! BAŞKAN ERDOĞAN İLAN EDECEK

Bakan Varank, Togg'a özel kamu bankaları bir finansman paketi oluşturulması üzerine çalışmaların tamamladığını ve Başkan Erdoğan'ın ilan edeceğini duyurdu.

İLK İKİ YILIN BÜTÜN TALEBİ ALINDI

Türkiye'nin otomobili Togg'la ilgili de sorulara cevap veren Varank, ''Türkiye'nin otomobili Togg ön satışa çıktı. 177 bin vatandaşımız bu arabayı satın almak için 60 bin liralık kaporayı yatırdı. Togg'un üretim rakamlarına baktığımızda ilk sene 20 bin araç üretmeyi planlıyorlardı, bu talep geldikten sonra 28 bin araç üretilecek. İkinci yıl 60 bin araç üretilecek. İlk 2 yılın bütün talebi alındı. Şirket bu kadar talebi beklemiyordu.'' dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN LAFINI DUYUNCA KEMAL BEY GELMEKTEN VAZGEÇMİŞ"

CHP Genel Başkanının Togg fabirkasına davetiyle ilgili Varank, ''Kılıçdaroğlu'nu kürsülerden, kameralar önünden Togg fabrikasına davet ettik. Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Bey ya davet etti ya da kendisinin geleceğini söylemiş. Cumhurbaşkanımızın 'Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın orada olması gerekir. Bu projede devletin desteği, katkısı malum' lafını duyunca Kemal Bey gelmekten vazgeçmiş.'' ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 64
  • Mustafa Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisimize güveniyorum
    Cevapla
  • Antepli 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah getirmesin Kılıçdaroğlu nu gelmesin heykel yapmaya devam etsin
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatanı sogana satacak kadar hain değiliz REİS .... Yola devam
    Cevapla
  • yaşasın CEHENNEM 1 yıl önce Şikayet Et
    chp hdp başta millet ittifakı yandaşları trolleri ve bunların azılı Türkiye İslam Mukaddesat ümmet millet müslüman düşmanlıkları ve haçlı siyonist kafir batılı devletleriyle teröris hain kalleşlerle teşkilatlarındaki taciz tecavüzcüleri lgbt ye olan bitmez tükenmez dostlukları yalan iftiralarını bilmelerine rağmen inatla oy verecekleri düşündükçe yaşasın CEHENNEM çok şukur CEHENNEM var
    Cevapla
  • Ali Tuna 1 yıl önce Şikayet Et
    her horoz kendi çöplüğünde öter, benim gördüğüm anketleri görseniz her halde siyaseti bırakırdınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar