HDP'li Hasip Kaplan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik alçak tehdit!

Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkça ilan eden HDP'nin hadsiz açıklamaları sürüyor. Eski HDP milletvekili Hasip Kaplan, sosyal medya hesabından "15 Mayıs'ta Selo çıkacak, Tayyip girecek" paylaşımı yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti.

HDP'li Hasip Kaplan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik alçak tehdit!
HDP'li Hasip Kaplan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik alçak tehdit!
GİRİŞ 19.04.2023 00:17 GÜNCELLEME 19.04.2023 00:17
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını destekleyerek Altılı Masa'yı 7'li koalisyona çeviren HDP cephesinden bir hadsiz açıklama daha geldi. Eski HDP milletvekili Hasip Kaplan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak tehdit etti.

HDP'li Hasip Kaplan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik alçak tehdit!

DEMİRTAŞ VE ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK TALEBİ!

Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP arasındaki kirli pazarlık her geçen gün deşifre oluyor. Sık sık el yükselten HDP, terör destekçiliği nedeniyle cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş ve terör elebaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük naraları atıyor.

KAPLAN'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ALÇAK TEHDİT

Son olarak bu koroya katılan HDP eski milletvekili Hasip Kaplan haddini aşan ifadeler kullandı. Hasip Kaplan Demirtaş'ın serbest bırakılacağını söyledi. Bununla yetinmeyen Kaplan haddini aşarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın hapse gireceği imasında bulundu. Kaplan bunlar için 14 Mayıs seçimlerini adres gösterdi.

Kaplan Twitter üzerinden "15 Mayıs'ta Selo çıkacak Tayyip girecek" şeklinde küstah bir paylaşımda bulundu.

TERÖR ÖRGÜTÜNDEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK ÜSTÜNE DESTEK

HDP'lilerle birlikte terör örgütü PKK'dan da sık sık Kemal Kılıçdaroğlu'na destek Başkan Erdoğan ve Cumhur İttifakı'na yönelik tehditler geliyor. Terör elebaşları her açıklamalarında adeta seçim bürosu gibi Kılıçdaroğlu'na oy istiyor.

Selahattin Demirtaş

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 93
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    arkanızı verdiğiniz güç şimdi sizi satıyor .15 mayıs -15 temmuz vay halinize vay.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz haddinizi iyice aştınız. Artık size dur demenin zamanı geldi. Bu kadar özgürlük çok. Vatan hainleri daha fazla çoğalmadan gereği yapılmalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    biz gireceyimiz yeri biliriz dadaş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bence seni de selonun yanına gönderelim,hasret giderirsin
    Cevapla
  • DOĞRU BİRDİR 1 yıl önce Şikayet Et
    La havle... Ben orucum, cevap vermeyeceğim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana