Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay bay Kemal sıkıyorsa açıkla

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de vatandaşlarla iftar buluşmasında konuştu. Erdoğan Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi, "Kapalı kapılar ardında verdiği sözleri açıklaması için" çağrı yaptı.

GİRİŞ 19.04.2023 20:32 GÜNCELLEME 19.04.2023 21:59
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de vatandaşlarla iftar buluşmasında konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Rabbime, bana sizler gibi vefalı yol arkadaşları verdiği için hamdediyorum. Kimseyi dışlamayacağız. Ülkesi için hayal kuran hiç kimseyi dışarıda bırakmayacağız. 85 milyon bir ve beraber olacağız.

Aramıza nifak tohumu saçmak isteyen fitne tüccarlarına asla prim vermeyeceğiz.

Bugünlere birilerinin lütfuyla değil, sizlerin destekleriyle geldik. Seccadelerin üzerinde ayakkabılarıyla dolaşarak kıble arayanlarla değil, kıblesinin Kabe olduğunu bilenlerle geldik.

Hizmet yolculuğumuzu kararlı şekilde 14 Mayıs'tan sonra da sürdürme niyetindeyiz. 7'li koalisyonun içinde debelendiği gaflet çukurunu eminim sizler de takip ediyorsunuz. Üç günlük çıkar uğruna eteğine yapışmadığı terör örgütü kalmadı. Gündeme gelmek için söylemedikleri yalan kalmadı. Masayı devirdikleri üç gün içinde birbirlerine etmedikleri hakaret kalmadı. Türk siyasetine yakışmayan ne kadar kötü sahne varsa hepsini üç gün içinde yaşattılar. Aylarca 'kazanamaz' dedikleri naylon adayı şimdi millete umut diye yutturmaya çalışıyorlar.

Evlat katili Apo'yu çıkaracağız diyorlar. Nasıl çıkarırsınız? 14 Mayıs'ta bize emaneti vermeniz halinde onlar asla bu adımları atamazlar. Aile kurumlarının en büyük düşmanı, sapkın akımların desteklenmesinden utanmıyorlar. Ayasofya'yı tekrar müze yapmaya kadar bunlarda her türlü kepazelik var.

"BAY BAY KEMAL SIKIYORSA AÇIKLA"

300 milyar dolar almış. Nerede? Göster bakalım. Bırak bu yalanları. 300 milyar dolar sözü almış bay bay Kemal. Hangi bankaya koydun bu paraları? Yalan olur da bu kadarı da olmaz.

Bay bay Kemal, gizli kapılar ardında ne konuştun, sıkıysa onları da açıkla bu millet dürüstlüğünü görsün.

Yarın iftarımızı Karadeniz gazını çıkarırken yapacağız. Müjdelerimizi de orada vereceğiz."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş patates slogan meselesi degil Reis sonuna kadar yanında ylz
    Cevapla
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu zaat ülkemiz için büyük bir risk, seçimlerden sonra bunun hesabını yargı önünde ödetmek gerekir kirli siyaset yapıyor bunuda bilerek yapıyor PKK eşittir CHP yöneticileri, lafı hic egritip bukmeye gerek yok
    Cevapla
  • adam gibi adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi yalan palavra neyi açıklayacak ama ona inanan gafillerde var hainlerde var
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletimiz vaatlere mi yoksa icraata mı oy verecek bekleyip görecez...300 milyar dolar uyuşturucu parası veririz deselerde,almaya gittiğinde Demirelin dediği gibi yürü kardeşim dün dündü bu gün bugündür der gönderirlerse halkımız sonra bu ay maaşım yatar mı yatmaz mı diye düşünür anca o zaman akıllanırız. Bir musibet bin nasihattan iyidir...
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bay bay Kemal neyi açıklayacak Reis..Onlarda o yürek ne gezer..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...