Dikkat çeken görüşmede Kılıçdaroğlu, TUSİAD'ı bile şaşkına çevirdi: Büyük hayal kırıklığı!

Gelen kulis bilgisine göre; 6'lı koasliyon masasının adayı Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde iş dünyasıyla bir araya geldi. Muhalefete yakın isimlerin de aralarında bulunduğu iş adamları toplantıdan hayal kırıklığıyla ayrıldı.

Dikkat çeken görüşmede Kılıçdaroğlu, TUSİAD'ı bile şaşkına çevirdi: Büyük hayal kırıklığı!
Dikkat çeken görüşmede Kılıçdaroğlu, TUSİAD'ı bile şaşkına çevirdi: Büyük hayal kırıklığı!
GİRİŞ 20.04.2023 06:47 GÜNCELLEME 20.04.2023 07:44
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Kriz ve tartışmalarla birlikte HDP'nin de desteğini alan 6'lı koalisyon masasının Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan ettiği Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili muhalefet kulislerinden gelen bir bilgi dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun günlerdir İstanbul’da bulunan Aydın Doğan’ın sahibi olduğu bir otelde konakladığı ve görüşmelerini burada gerçekleştirdiği biliniyor.

Kılıçdaroğlu'ndan skandal 'Bayraktar' çıkışı: Türkiye için büyük risk!Kılıçdaroğlu'ndan skandal 'Bayraktar' çıkışı: Türkiye için büyük risk!

Hulki Cevizoğlu: Kılıçdaroğlu PKK derse...Hulki Cevizoğlu: Kılıçdaroğlu PKK derse...

OTELDE DİKKAT ÇEKEN GÖRÜŞME

İstanbul ziyaretlerinde genelde bu oteli tercih eden HDP'nin de desteklediği 6'lı koalisyon masasının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yine aynı otelde aralarında muhalefete yakınlığıyla bilinen TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, eski başkan Simone Kaslowski gibi birçok ismin de yer aldığı toplantıda iş adamlarıyla bir araya geldi.

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, Türk Amerikan Şirketler Derneği Başkanı Tankut Turnaoğlu ve yöneticileri, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu yöneticileri ve avukatlar İsmail Esin, Hüseyin Altaş, Mehmet Gün de aralarında bulunduğu iş adamı ağırlıklı yaklaşık 150 kişilik bir ekiple görüşme gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen soruları cevapladı. 

TOPLANTIYA KATILAN İŞ ADAMLARI HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Toplantı sonrası muhalefet kanadından alınan kulis bilgisine göre; Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçime yönelik vaatlerini bu toplantıda da tekrarladı.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan gibi muhalefete yakın isimlerin de aralarında bulunduğu toplantıda iş dünyasının yapılan görüşmeden memnun ayrılmadığı öğrenildi.

Millet İttifakı'nın ekonomiye ilişkin kadrosunun ve somut önerilerinin olmadığı görüşünün hakim olduğu toplantı sonrası iş adamlarının büyük hayal kırıklığı yaşadığı gelen bilgiler arasında.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 133
  • Nedesek 1 yıl önce Şikayet Et
    O iş adamları şuan da iş yapıyorlar iktidar değişirse iş yapamaz hale gelirler ülkenin ekonomisi çöker, Avrupa'ya yurt dışına Türkiye'ye yatırım yapmayın diyen adam bu ülkeye iş adamlarona fayda etmez, bugünleri işi mumla ararsınız
    Cevapla
  • TiGeR 1 yıl önce Şikayet Et
    keMAL getirdim dediğin 300 milyar dolar nerede çabuk söyle (sakın kıvırma getirdim diye kendin söyledin inanan var inanmayan var göster herkese)
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp li fondas candaş arkedesle Merdane yanardağ dan da fışkırdı bileyiniz sincik bu mühür pusulada kemal 'in yuvarlayınca kalmeyo uçup gıdayı Bu nedenle elimize aleyon bir tukenmez kalem kemal 'in altına açıkça yazeyon bunu isteyom ben diye. Altına da imza ateyon. Hadi bakem chp liler oyları böyle kullaniveren
    Cevapla
  • afacan 1 yıl önce Şikayet Et
    adam herkese mavi bolcuk veriyor butun yatirimi yikacak yasak koyacak nasil odun kafa ile bol sallama ile sistem olur saniyor
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal tefecilerle anlaşmış. Türk milletini 300 milyar dolar senelik dolar faiziyle yüzde 10 dan borclandiracak. Yani her sene 30 milyar dolar faiz ödeyeceğiz. 300 milyar dolar da heykel e gitti reklama gitti sanatçılara gitti yok edilecek sonra tüm chp cem uzanın yanına parise kaçacak. Madura turkiyede demokrasi yok diye aglayacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu