AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halime Kökçe 23 Nisan’ı çocuklarla kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda AK Parti 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halime Kökçe, Küçükçekmece’de çocuklarla buluştu. Çocuklara oyuncak ve şeker dağıtan Milletvekili adayı Kökçe, onlarla oyunlar oynadı.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halime Kökçe 23 Nisan’ı çocuklarla kutladı
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halime Kökçe 23 Nisan’ı çocuklarla kutladı
GİRİŞ 24.04.2023 12:01 GÜNCELLEME 24.04.2023 12:01

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında 1,2 ve 3’üncü bölge milletvekili adayları her gün bir ilçede seçim programları düzenlemeye devam ediyor. AK Parti 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halime Kökçe ise, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilk önce Halkalı’da bulunan Millet Bahçesi’nde çocuklarla buluştu.

Burada çocuklara şeker dağıtan vekil adayı zaman zaman onlarla oyun oynadı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı vesilesiyle düzenlediği “Çevre ve çocuk şenliği” gün boyu devam etti. Çocuklar hem çevre bilinci ile eğitici oyunlar oynarken hem da doyasıya eğlendiler. Daha sonra Küçükçekmece gölü çevresindeki parklarda oynayan çocukları ziyaret eden vekil adayı çocuklara oyuncak ve boyama kitabı hediye etti.

“Türkiye çocukların bayramı olduğu tek ülke”

Esnaf ziyaretlerinin ardından 23 Nisan Etkinliklerine katıldığını dile getiren AK Parti 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halime Kökçe, “Bugün hem Ramazan Bayramımızın 3. Günü hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramımız. Türkiye çocukların bayramı olduğu tek ülkedir. Algıya kapılmış bir vatandaş profili yok, emin olun. Sahadaki herkes, güçlü Türkiye bilinciyle nereye oy vereceğinden çok emin. Neye özen gösterirseniz orada refleks sahibi olursunuz. Biz o tatsız olay yaşandığında kasıtlı bir davranış olmadığını söyledik ancak, siz neye ihtimam gösterirseniz o konuya daha dikkatli oluyorsunuz. Bu ülkenin kutsalına mukaddesatına değer veriyorsanız, zaten gözünüz orayı görüyor. Eğer görmüyorsanız orada dikkat eksikliğiniz var. Yani CHP bugüne kadar yaptıkları ile bizi şaşırtmadı. Siz kırk yılın başı Çanakkale’ye giderek o şuura sahip olmuyorsunuz” dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şimşek talimatı verdi! Erdoğan'ın masasına geliyor: İşte kamuda tasarrufun ayrıntıları
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı