İYİ Partili Lütfü Türkkan bu kez vatandaşa küfür etti

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabında kendisini eleştiren bir vatandaşlara, "Yavşak" ve "Süzme" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Lütfü Türkkan bu kez vatandaşa küfür etti
İYİ Partili Lütfü Türkkan bu kez vatandaşa küfür etti
GİRİŞ 26.04.2023 14:55 GÜNCELLEME 26.04.2023 14:55
Bu Habere 261 Yorum Yapılmış

Bilindiği üzere, geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl'de yaptığı bir esnaf ziyareti sırasında, şehit ağabeyine küfür ettiği için gündem olan ve uzun süre eleştirilen İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, bu kez sosyal medya hesabında seçim çalışmalarını paylaştığı bir gönderiye yorum yapan vatandaşa hakaret etti.

YAVŞAK VE SÜZME

Partisi tarafından, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde, tekrar Kocaeli'nden ve ilk sırada Milletvekili adayı gösterilen Türkkan, bazı partililer ve vatandaşlar tarafından da eleştirilerek geçtiğimiz günlerde gündem oldu.

Seçim çalışmalarını sosyal medya hesabında paylaşan Türkkan, gönderisinin altına yorum yapan bir vatandaşa "Yavşak" trol dediği bir başka vatandaşa ise "Süzme" ifadelerini kullandı.

Türkkan'ın bir süre sonra hem vatandaşların yorumunu hem de kendi yorumunu kaldırdığı görüldü.

ŞEHİT YAKININA DA KÜFÜR ETMİŞTİ

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, geçtiğimiz aylarda da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl'de yaptığı esnaf ziyareti sırasında, şehit ağabeyine küfür etmişti.

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 261
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana oy veren de SENİN GİBİ OLSUN...
    Cevapla
  • Kaptan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatandaş sıkıntılı !!!!
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyse seçimden sonra bir sürü gereksiz siyasetçileri görmeyeceğiz!!!
    Cevapla
  • Erkan harp 1 yıl önce Şikayet Et
    Kocaeli vatandaşlarımıza çok büyük iş düşüyor. bu küfürbaz lütfüyü milletvekili olarak seçtirmemeniz lazım. Kadı Kocaeli, görelim sizi.
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    İsim ve soyadı ile kamufle olan kimbilir neler var içimizde. Eskiden yorgolar, kaloslar, nergisler, moizler, yasefler, albertler, nikolar, stefolar manollar daha neler vardı, mozaik olarak dostça yaşardık, ne hale geldik, sonumuz hayrola
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye’de akademik enflasyon: Okul çok nitelik az
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama