Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Hayırlı olsun' diyerek müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 25 Nisan’da 3 bin 500 engelli öğretmen atamamızı yapmıştık. Atamada müjdesini verdiğimiz gibi, başvuru yapan ancak o gün 3 bin 500’e giremeyip atanamayan tüm adayların da atamasını bugün gerçekleştirdik.

GİRİŞ 27.04.2023 12:48 GÜNCELLEME 27.04.2023 12:48
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Engelli öğretmen atamalarına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Atanamayan tüm adayların atamasını bugün gerçekleştirdik." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından engelli öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yaptı.

"25 Nisan’da 3 bin 500 engelli öğretmen atamamızı yapmıştık." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Atamada müjdesini verdiğimiz gibi, başvuru yapan ancak o gün 3 bin 500’e giremeyip atanamayan tüm adayların da atamasını bugün gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 61
  • feride 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC HAMD Ü SENALAR OLSUN.Cumhurbaşkanımızdan Allah cc razı olsun.Rabbim cümlesinin dualarını kabul eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımızdan PDR mezunlarına aynı müjdeyi bekliyoruz.
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    HAYR hep bizimle olsun . İyi niyetli , hüsnü niyetli inananların yanındadır daima .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozel sektörde çalışan öğretmenleri asgari ücrete mahkum bırakan kanunu ne zaman duzelteceksiniz 2014 ten beri mağdur olan 250 bin öğretmenin sesini ne zaman duyacaksinzi
    Cevapla
  • A.yigit 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkesi gôrdunuz de , bir Varlık şirketi mağdurlarını kimse görmüyor. Sn. Cumuhrbaşkanım , varlık şirketi mağdurları 5-10 ve hatta 15 yıldır çözüm bekliyor. Sanki ülke de yaşamiyorlar, hiç bir hakkını kullanamıyorlar. Bir kereye mahsus borcları silin, ya da bireysel iflas kanununu çıkartın lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri