Destici: Muharrem İnce milli bir duruş sergiledi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Sadece CHP'nin adayı olduğu için mi destekliyorlar Kılıçdaroğlu'nu? O zaman niye geçen seçimde Muharrem İnce'yi desteklemediler? O da CHP'nin cumhurbaşkanı adaydı. Çünkü o milli bir duruş sergiledi." dedi

Destici: Muharrem İnce milli bir duruş sergiledi
Destici: Muharrem İnce milli bir duruş sergiledi
GİRİŞ 29.04.2023 17:21 GÜNCELLEME 29.04.2023 17:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bağcılar Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, daha önceki seçimlerde de bu meydana geldiğini, burada tüm partilerin stantlarının bulunmasının, dostluk, kardeşlik içinde çalışma yürütülmesinin mutluluk verici olduğunu söyledi.

"Herkes yerinde olacak" diyerek Millet İttifakı'nı eleştiren Destici, sözlerine şöyle devam etti:

"Şimdi biraz bu 50+1'den dolayı yerleri değiştiriyorlar. Değil mi? Yani daha önce Milli Görüş'te olup da bugün 'Ayasofya müze olsun.' diyen var. 'Çamlıca'da bu kadar büyük camiye ne gerek var?' diyenler var. 'Uçağa, bombaya ne gerek var?' diyen var. Bütün bunları söylüyorlar. Onun için bu makyaja asla kanmayacaksınız. Kanmayacağız. Neticede eğer ellerine tekrar bir fırsat geçerse yine başörtülüler zulme uğrar, yine inananlar zulme uğrar, yine 'Bu kadar imam hatibe gerek yok.' derler, yine imam hatipler kapatılır ve 28 Şubat günlerine ya da milli şef dönemi günlere yine döneriz. Onun için Müslüman, inanan uyanık olacak.

Bunlar öbür taraftan ne yapıyor? PKK güzellemesi yapıyor. HDP güzellemesi yapıyor. Yani bunlar Türkiye'nin karşısında, Amerika'nın yanında. Azerbaycan'ın karşısında, Ermenistan'ın yanında. Türkiye'nin karşısında, Yunanistan'ın yanında. Suriye'nin kuzeyinde PKK, PYD, devlet kurmasından yana. Yani bunu gerçekten söylemeye hicap ediyorum ama bu milletin insanı değil. Açık ve net söylüyorum."

"Bir tane terörist kafasını çıkarabiliyor mu mağaradan?"

Türkiye'nin terörle mücadelede geldiği noktaya değinen Destici, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bakın terörle mücadelede bir tane terörist kafasını çıkarabiliyor mu mağaradan? Çıkaramıyor. Niye? Kendi İHA'larımız, SİHA'larımız var. Ama bir bakıyorsun bundan PKK rahatsız, PYD, YPG rahatsız, Apo rahatsız, Demirtaş rahatsız, Duran Kalkan rahatsız, Pervin Buldan rahatsız. Ya CHP'liler niye rahatsız? Ben bunu anlamıyorum. Niye rahatsız? Neden? Bir yol yürüyor, ortaklık yapıyorlar. Seçime birlikte giriyorlar. Ya neyin karşılığı? Sadece CHP'nin adayı olduğu için mi destekliyorlar Kılıçdaroğlu'nu? O zaman niye geçen seçimde Muharrem İnce'yi desteklemediler? O da CHP'nin cumhurbaşkanı adaydı. Çünkü o milli bir duruş sergiledi."

BBP Genel Başkanı Destici, Bağcılar'daki programı kapsamında, meydanda bulunan BBP seçim çadırını da ziyaret etti. Destici'ye programında milletvekili adayları eşlik etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Sevdiğinden mi söyledi, biraz ince düşünün derim.
    Cevapla
  • hasan 11 ay önce Şikayet Et
    ince islam düşmanı birisidir bu sempati nedir Allah aşkına
    Cevapla
  • Sakarya54 11 ay önce Şikayet Et
    Allah bu ülkeyi chp zihniyetinden korusun
    Cevapla
  • Muammer 11 ay önce Şikayet Et
    Başkan Allah aşkına ya.İnce kim,MİLLİ DURUŞ NE....Tayyip ERDOĞAN'ın karşısında ikinci tura kim kalırsa onu destekleyeceğim diyen,yani muhtemel ki pkk'nın tam desteğini alan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini söyleyen adam mı milli duruş sergiledi.Şimdi tam bölücüler birleşince destek verdi pkk.Yoksa yine kendi adayları ile girerler di.
    Cevapla
  • aksaray 11 ay önce Şikayet Et
    değerli başkan mustafa bey CHP ekmeğini yiyen hiç bir siyasetçi kolay kolay vatanını düşünemez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı