Bir şehir iki miting… Erzurum'da AK Parti ve İyi Parti farkı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum’da düzenlediği miting gövde gösterisine dönüştü. Erzurum’da geçen hafta miting yapan Akşener ise boş meydana konuştu.

Bir şehir iki miting… Erzurum'da AK Parti ve İyi Parti farkı!
Bir şehir iki miting… Erzurum'da AK Parti ve İyi Parti farkı!
GİRİŞ 05.05.2023 20:12 GÜNCELLEME 05.05.2023 20:22
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Sosyal medya trollerinin değil gerçek seçmenin boy gösterdiği, en hakiki anketlerin gerçekleştirildiği miting meydanları 14 Mayıs seçimlerinin sonucuna dair önemli işaretler veriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin her bölgesinde düzenlediği mitingler tarihi kalabalıklarla dolup taşarken, 7’li koalisyonun mitingleri ise beklenen ilgiyi görmüyor.

Bunun en bariz örneği bugün Erzurum’da yaşandı.

‘CUMHUR’ AKINI

Başkan Erdoğan’ın Olimpiyat Parkı bölgesindeki Yeni Miting Alanı’nda gerçekleştirdiği mitinge 130 bin kişi katıldı.

Mitingin sonuna kadar alana akın gerçekleşti. Erzurumluların hınca hınç doldurduğu meydanda Başkan Erdoğan ve Cumhur İttifakı’na desteğin çığ gibi büyüdüğü görüldü.

Doğu’nun en büyük kentlerinden Erzurum’da adeta gövde gösterisi düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaklaşık 1 saat süren konuşması yoğun kalabalığı coşturdu.

AK Parti’nin kalesi haline gelen Erzurum, geçtiğimiz hafta ise İyi Parti’nin mitingine ev sahipliği yapmıştı.

AKŞENER’İN HÜSRANI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 27 Nisan’da Cumhuriyet Caddesi’nde düzenlediği mitingine katılım oldukça düşük kalmıştı.

Tek fotoğraf karesiyle mitinge kaç kişinin katıldığının sayılabildiği etkinlikte İyi Parti lideri Akşener sadece 15 dakika konuşma yaptıktan sonra alanı terk etmişti.

Bir hafta arayla yapılan iki miting, meydanların nabzının ne yönde attığını bariz şekilde gösteren iki örnek olarak kayıtlara geçti.

 

 

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 66
  • KONYA...KONYA... 1 yıl önce Şikayet Et
    istanbul , konya , kayseri , erzurum trabzon 11 ' li maŞayı şimdiden dağıttı hayırlı olsun...
    Cevapla
  • kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Karşılaştırmak bile ak partiye haksızlık olur.
    Cevapla
  • Konuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşar OkuyanAkşener hakkında elinde bir dosya olduğundan bahsedip tehdit etmişti; bir açığı olmasa kalktığı masaya oturmazdı anlaşılan eli mahkum sesi cıkmıyor, bu CHP ye; ama Erdoğan a esip gürlüyor.Meral hanım öyle yürekli birisi olsan seni dosya ile tehdit edenlere (eğer açığın yoksa)sesin çıkar,masayıda tekmelersin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Buna hizmet denir diğer mitinglerede hezimet denir
    Cevapla
  • Calli N 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşener ve taraftarlarının psikolojisi bozulmuş.ben dün isvicrede bir kanıyla görüştüm,hakaret vari konuşuyorlar.Akşener masadan kalkıp döndükten sonra oldu bunlar tahminim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı
Bilim kurgu değil, gerçek: Konuşmasanız bile sizi anlayacak! OpenAI, GPT-4o'yu tanıttı