Murat Kurum dev mitingde müthiş kalabalığa seslendi: Hilalimizi kıranlar kaybedecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, milyonlarca vatandaşın akın akın gittiği Atatürk Havalimanı'nda coşkulu kalabalığa "Gazamız mübarek olsun İstanbul" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 07.05.2023 16:38 GÜNCELLEME 07.05.2023 17:53
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

AK Parti seçimlere 1 hafta kala tarihi bir miting gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yurdun her köşesinde yüzbinlerce destekçisi ile yaptığı mitinglerin ardından İstanbullularla bir araya geliyor.

Atatürk Havalimanı'nda 16.00'da başlayacak büyük İstanbul mitingi öncesinde sabahın erken saatlerinde alana girişler başladı.

Türkiye'nin büyük seçimi öncesinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul'un 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum coşkulu kalabalığa seslendi.

Bakan Kurum konuşmalarında şu ifadelere yer verdi:

Bugün bu meydan 14 Mayıs akşamını müjdeliyor. Bu meydan Türkiye Yüzyılı'nı müjdeliyor. İşte İstanbul semalarında yükselen bu ses; doğru zaman doğru adam Recep Tayyip Erdoğan diyor.

Bu gök kubbenin altında milyonlarca kardeşimiz hep birlikte Allah'a hamd ediyoruz. Fethin 569. yılında toprakla buluşturduğumuz fidanların 570. yılında ağaca döndüğünü gösteren Allah'a hamdediyoruz. Tüm İstanbullu hemşerilerimi sevgi ile muhabbet ile selamlıyorum. Yüz yılın mitingine hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Biz bu güzel insanlarla, kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. Allah sizden razı olsun. Bugün bir gurur tablosunun içindeyiz. Avrupa'nın en büyük parkındayız. Şu doldurduğunuz meydana bir bakın. Bu mekan hepimize tüm dünyaya 21 yıllık sessiz devrimi, cumhursun destanını, AK Parti destanını anlatıyor.

"İSTANBUL'DA 1,5 MİLYON YUVA KURACAĞIZ"

Bu ülkede ev sahibi olmayan tek kişi kalmayacak, TOKİ’mizle 1 milyon 200 bin toplu konut yaptık mı? 3 milyon 300 bin yuvayı dönüştürüp milletimize sunduk mu? 11 ilimizdeki afet bölgesinde 650 bin ardından İstanbul’da 1.5 milyon yeni yuva kuracağız.Sen bir devsin, yükü ağırdır devin diyen Necip Fazıl’ın emanetidir.

Gençler hepiniz birer Türk bayrağısınız diyen Alparslan Türkeş’in emanetidir. Türk dünyasının geleceğinin yegane teminatı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan bize eli nasırlı babaların, ağzı dualı annelerimizin yavrularımızın emanetidir.

Kutlu emanete, kalbimizle, gönlümüzle sahip çıkacak mıyız? Reisin yanında aslanlar gibi duracak mıyız? Onun yoldaşı olacak mıyız? Tarihimize, geleceğimize, liderimize sahip çıkacak mıyız?

Türkiye size emanettir, işte 85 milyon kutlu emaneti almıştır. Biz inanıyoruz ki emaneti kabul eden bu millet 15 Mayıs sabahı Türkiye yüzyılını doğu ile batıyı buluşturan İstanbul’dan yükseltecektir. O gün geldiğinde kıymetli kardeşlerim liyakatsizlik kaybedecek. Türkiye’nin üstüne oyunlar kuranlar kaybedecek, eser siyaseti kazanacak.



İngiliz dergilerinin kapaklarında Hilalimizi kıranlar kaybedecek. Fransız gazeteleri kaybedecek. Sırtını terör örgütlerine dayayanlar kaybedecek

"BİZİ BAHANELERİN ARKASINA SIĞINIRKEN BULAMAZSINIZ"

Bu milletin yatırımlarının arkasında yabancı tefeciler değil, sizin emekleriniz var. Bu kutlu yürüyüş, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonudur.

Aziz İstanbullular, biz böyle bir liderin milleti için uyku bilmeyen kardeşinizin defterinden dinlenmeyi silen dava adamının yol arkadaşlarıyız. Bizi bahanelerin arkasına sığınırken bulamazsınız.

Bizi arayan Maraş'ın, Adıyaman'ın, Hatay'ın yollarında bulur. İzmir'de deprem olur, İzmir Bayraklı'da bulur. Antalya'da, Muğla'da yangınlar olmuştur orada, Trabzon'da sel olmuştur Trabzon'da bulur. Bu millete diz çöktüremeyeceksiniz.

Biz bu güzel insanlarla, kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. Allah sizden razı olsun. Bugün bir gurur tablosunun içindeyiz. Avrupa'nın en büyük parkındayız. Şu doldurduğunuz meydana bir bakın. Bu mekan hepimize tüm dünyaya 21 yıllık sessiz devrimi, cumhurun destanını, AK Parti destanını anlatıyor.

"AYASOFYA CAMİMİZİ MÜZE YAPMAK İSTEYENLER VAR"

Bir tarafta Ayasofya’nın zincirlerini kıranlar, bir tarafta da Ayasofya camimizi müze yapmak isteyenler var.

Ayasofya’nın sesi İstanbul’un yedi tepesinde sonsuza dek yankılanacak. Hiç kimse bu ezan sesini dindiremeyecek.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Sabir60 11 ay önce Şikayet Et
    MaşaAllah, SubhanAllah. Çok güzel, çok samimi ve içten bir konuşma yapmış, çok duygulandım. Allah razı olsun. Rabbim her işlerini hayırlı, bereketli ve mübarek eylesin. Allah kolaylık ve genişlik versin.
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Der Spiegel, Almanya’da ki abd işgaline kafa yorsun önce!..Sözde Alman dergisi ancak aslında CIA güdümünde bir neşriyat..Almanya daki bir çok medya kuruluşu gibi!..
    Cevapla
  • Başkan 11 ay önce Şikayet Et
    Yeni bir lider yetişiyor,yolun,bahtın açık olsun.Allah (cc)sayılarınızı çoğaltsın.Sayın Kurum beklenen lider.Karizma,diksiyon,hitabet,ciddiyet ve çalışkanlığı ile ümit,güven veriyor.
    Cevapla
  • Nurcihan 11 ay önce Şikayet Et
    Rabbim sizleri korusun.
    Cevapla
  • sehhzade 11 ay önce Şikayet Et
    Allahınıza kurban Allahınıza devam devam devammmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!