Muharrem İnce'den Babacan ve Davutoğlu teklifi! Kılıçdaroğlu'ndan cevap

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin gündem olan teklifine yanıt verdi. CHP lideri ayrıca HDP ile ilgili dikkat çeken bir çıkış yaptı.

GİRİŞ 09.05.2023 00:32 GÜNCELLEME 09.05.2023 00:32
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV canlı yayınında Seda Öğretir ve Ahmed Arpat'ın sorularına yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin çok konuşulan teklifine cevap verdi.

CHP lideri ayrıca HDP'nin verdiği destekten memnun olduklarını belirtti.



MUHARREM İNCE'DEN DAVUTOĞLU VE BABACAN TEKLİFİ

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Babacan ve Davutoğlu ile yolları ayırın kayıtsız şartsız adaylıktan çekilir, size destek veririm.'' teklifinde bulunmuştu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TEKLİFE CEVAP

Kılıçdaroğlu, "Biz yolumuza bakıyoruz. İnce'ye teklif yapıldı. Ayrıntılara girmek istemem ama medyada da yer aldı. İnce ile görüşmemizden sonra Engin Altay'ı Muharrem Bey'e gönderdim." ifadelerini kullandı.

HDP AÇIKLAMASI: DESTEKLERİNDEN MEMNUNUZ

HDP ile ilgili sorya cevap veren Kılıçdaroğlu, ''Bizim bir partiye söz verme şansımız yok zaten. Bütün görüşlerimiz mutabakat metninde var zaten. Boşu boşuna gereksiz bir tartışma gidiyor, yok masanın altı, yok masanın üstü. Bizim görüşümüz de net, HDP'nin dahil olduğu üçüncü ittifakın görüşü de net. Bize destek veriyorlar, biz bu destekten memnunuz. Şu bize destek vermesin, o bize destek versin, öyle bir şey yok. Herkesin oyunu istiyoruz.'' dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 171
  • Ertuğrul 11 ay önce Şikayet Et
    İnce seni baya bi milli görmüştük ama CHP zihniyeti kanınıza işlemiş. PKK HDP yi ağzına almıyorsun. Demekki muhafazakâr görünümlü koltuk sevdalıları gözüne batmış. Onları masadan atılırsa sende PKK ya kucak açacaksın. Hiç değişmez siniz siz.
    Cevapla
  • Söz Sana 11 ay önce Şikayet Et
    Bir oy Kemal'e bir oy PKK'ya
    Cevapla
  • vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Bay bay kemal siz bu ülkede idarecilik yapan en son insansınız. O yüzden 15 mayıstan sonra hiö bir zaman gündemde olamayacaksın. Yavaş yavaş yavaş çantanı topla
    Cevapla
  • enes 11 ay önce Şikayet Et
    Reis ile yola devam, çocuk katillerine çanak tutanlara oymoyyok
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Gel mhp ye sana temiz sayfa açalım ince bey seni severiz ama koşulsuz değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!