Bosnalı Sırp lider Dodik seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklediğini duyurdu

Bosna Hersek'teki iki entiteden Sırp Cumhuriyeti'nin (RS) Başkanı Milorad Dodik, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini açıkladı.

Bosnalı Sırp lider Dodik seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklediğini duyurdu
Bosnalı Sırp lider Dodik seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklediğini duyurdu
GİRİŞ 11.05.2023 00:01 GÜNCELLEME 11.05.2023 00:01
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Dodik, Srna haber ajansına, Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne yönelik açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın bölgedeki huzur ve istikrarı koruduğunu kaydeden Dodik, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgedeki ve dünyadaki durumu istikrara kavuşturmaya kararlı bir barış ve diyalog adamıdır." dedi.

Bosnalı Sırp lider Dodik, Erdoğan'ın Dayton Barış Anlaşması ve Bosna Hersek Anayasası'na saygı duyurduğunu ve bu durumu takdir ettiklerini bildirdi.

Erdoğan'ın Bosna Hersek'e dostane ilişkilerle yaklaştığını belirten Dodik, "Aslı bizim bölgemizden olan Türk vatandaşlarını, 14 Mayıs'taki seçimlerde, geçtiğimiz dönemde ülkesine sahip çıkarak liderliğini kanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan için oy kullanmaya davet ediyorum. Onun vatanseverliği ve kararlılığı sayesinde Türkiye bugün gelişmiş ve modern bir ülkedir." açıklamasında bulundu.

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 14
  • eyyyy bay kemal 11 ay önce Şikayet Et
    elin gavuru SIRPI biliyorda hala bilmiyorsun vah kemal vah
    Cevapla
  • Ülkeci 11 ay önce Şikayet Et
    CHP içinde gerçek Atatürkçü kalmamıştır. Tamamen tasviye edilen gerçek CHPlilerin yerine HDP li ve diğer PKK TKP MLKP DHKPCliler yerleşmiştir. Şu andaki söylemlerin nedeni tamamen budur. CHPye gönül vermiş kardeşler bunu artık görmelisiniz.
    Cevapla
  • Deliormanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Zillete oy verenler haindir
    Cevapla
  • Giresun-Muş 11 ay önce Şikayet Et
    Kalbinde Milli sevda olan Atatürkçü yada dindar farketmez emin olun PKK destekçisi CHP ye ve onun ittifakına oy vermez. Adamlar açık açık özerklikten bahsediyor. Aleni PKK lılar bu CHP sayesinde güç kazanıyor. Bunu halk görüyor saadetliside chpliside iyi partiliside. Oylar Yerli ve Milli olan RTE ye.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Ben. Bir milliyetçi olarak. Diyorumki. Halk uyanıp. Milliyetçi olan. Olmayan hatta. Aratğrkün kurduğu. Chp. Bşr nevi. Milliyetçi zihniyet içinde taşıyan Tğrkiye sevdalısı. Olanlarda akp ye oy verecektir. İnşallah halk uyanacak. Bu işin sonu büyük Türkiye. İnşallah. Çakmalarda. Millilerde birleşecek inşalkah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor