Muharrem İnce adaylıktan çekildi! Sosyal medyadan bir açıklama daha yaptı

Son dakika haberi: Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı. İnce, "Bahaneleri kalmasın, seçimin kaybettiklerinde bütün suçu bize atacaklar" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 11.05.2023 17:29 GÜNCELLEME 11.05.2023 17:29
Bu Habere 1260 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, parti genel merkezinde açıklama yaptı. İnce, Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu. 

İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"BENİM ÖYLE BİR GÖRÜNTÜM, SES KAYDIM YOK"

"45 gündür itibar suikastı yapılıyor. Alıyorlar bir siteden, yayınlıyorlar.

Özel hayatın gizliliği diye yazanlar FETÖ'cülerin ortağıdır. Özel hayatın gizliliği için benim böyle görüntülerimin olması lazım. Benim böyle görüntülerim olmuşsa; geçmişte yaşananlarda o görüntüler vardı ama gizlice çekilmişti. Benimki öyle değil ki. Benim böyle bir görüntüm, ses kaydım yok. Bu özel hayat falan değil, iftira. Gazetecinin biri 'gerçek ya da montaj fark etmez' diyor. Diyemezsin. Çünkü gerçek değil, bunu biliyorsun.

İnce'nin kararına 6'lı masadan ilk yorumİnce'nin kararına 6'lı masadan ilk yorum

Muharrem İnce'ye verilecek oylar geçersiz sayılacak mı? Muharrem İnce'ye verilecek oylar geçersiz sayılacak mı?

Muharrem İnce'nin seçmeni kime oy verecek?Muharrem İnce'nin seçmeni kime oy verecek?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, benim itibarımı koruyamamıştır. Bir yurttaşının, Cumhurbaşkanı adayının itibarını korumakla görevlidir devlet. Bu ülkenin savcıları, emniyeti benim itibarımı korumakla görevlidir. Alenen iftira.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan 'Muharrem İnce' soruşturması!Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan 'Muharrem İnce' soruşturması!

"BİR YANDAN FETÖ'CÜLER BİR YANDAN PKK'LILAR SALDIRIYOR"

Pazar günü bankadan 10 milyon lira havale yapıyorlar. Oğlumun üzerinden 350 milyon dolar. 8 milyar dolara kadar çıktılar. Bu kadar itibar suikastı yapılırken bu ülkenin savcılarının ortaya çıkmamasını anlamış değilim.

Ne kadar kaçak FETÖ'cü varsa, yurt dışından saldırıyorlar. Bir yandan FETÖ'cüler, bir yandan PKK'lılar saldırıyor. Her gün bir iftira var, 45 gün boyunca. Bu kadar dayanıklı olduğumu ben de bilmiyordum.

"MEMLEKET PARTİSİ'NE HER EVDEN BİR OY İSTİYORUM"

Pazar günü sandığa gideceğiz. Memleket Partisi, Türkiye'nin geleceği için önemlidir. Mutlaka o Meclis'te olmalıdır. HDP var, CHP listelerindeki 77 Saadetli, DEVA'lı, Gelecek'li var, bir de AKP var. Atatürkçüler azınlıkta olacak Meclis'te. Atatürkçülerin o Meclis'te olması lazım. Kim saldırırsa saldırsın, istedikleri kadar montaj kaset yapsınlar, Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum.

Partililer, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilme kararını açıklamasının ardından üzüntü yaşadı.

"KORKTUĞUM YOK" DEDİ, ADAYLIKTAN ÇEKİLDİĞİNİ DUYURDU

'Saray'dan para aldı, çekilemez' diyenlere, bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum: Benim bu kumpaslardan, montajlardan, bu sahte dekontlardan, olmayan jiplerden korktuğum yok. 45 gündür buna direniyorum zaten. En son geldikleri nokta, 'O çekilemez, parayı geri veremez' diyenler var. Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum. Bahaneleri kalmasın, seçimin kaybettiklerinde bütün suçu bize atacaklar."

Kaset kumpası sonrası Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye manidar çağrıKaset kumpası sonrası Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye manidar çağrı

Muharrem İnce programlarını iptal etti! Apar topar Ankara'ya gittiMuharrem İnce programlarını iptal etti! Apar topar Ankara'ya gitti

Muharrem İnce'den seçim itirafı: İlk turda kazanır! Kılıçdaroğlu'na tepki...Muharrem İnce'den seçim itirafı: İlk turda kazanır! Kılıçdaroğlu'na tepki...

KARARINI AÇIKLAMASININ ARDINDAN İLK PAYLAŞIM

Adaylıktan çekildiğini duyuran İnce, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Her evden bir oy" çağrısını yineledi.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1260
  • Kartal 10 ay önce Şikayet Et
    İnce efendi sallamakla olmuyor bu işlemek demek içerdeki fitnecilere 45gün dayanamadım demek başkan olsan 45günde istifa edecektin yaptıkların yapacaklarının teminatının sen yine atmaya devam et..
    Cevapla
  • Selman sahin 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın ince umarım şimdi Uzun ADAMA Hak vermissindir.Bu coğrafyada 7 düvene karşı siyaset yapıp ülke yönetmek Hiçte kolay değil.Heleki dış mihraklarin içimizdeki oynak avanelerine rağmen.Hamd olsun Rabbime ki son 100 yılın sultanı halifesini desteklemeyi bize nasip etti.DİK Dur eğilme Bu millet seninle RTE...
    Cevapla
  • Tr yerli 10 ay önce Şikayet Et
    Yavan yavan gittin resmin seçim kağıdında boş boş kaldı
    Cevapla
  • Tr yerli 10 ay önce Şikayet Et
    Madem bu kadar kompla var çekildin oylarımiz Reis'e demen lazım lazm icap eder ortası yok
    Cevapla
  • Cemal K. 10 ay önce Şikayet Et
    Zoru görünce hemen bırakan yarın ülkeyi nasıl yönetecek? Bak Adam 21 yıldır neler gördü neler çekti de bırakmadı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde