İnce çekildi! Memleket Partisi'nden istifa etti: Erdoğan'ı destekleyeceğiz

Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurmuştu. Memleket Partisi Uşak İl Başkanı Engin Toraman Başkan Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı. Bir aday MHP'ye destek için adaylıktan çekilldi.

İnce çekildi! Memleket Partisi'nden istifa etti: Erdoğan'ı destekleyeceğiz
İnce çekildi! Memleket Partisi'nden istifa etti: Erdoğan'ı destekleyeceğiz
GİRİŞ 11.05.2023 23:14 GÜNCELLEME 11.05.2023 23:53
Bu Habere 246 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2023 cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylıktan çekildiğini duyurmuştu.

Memleket Partisi Uşak İl Başkanı Engin Toraman, seçimlerde Cumhur İttifakı adayı Başkan Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurdu.

Toraman, Memkelet Partisi il başkanlığından da istifa ettiğini açıkladı.
 

Sözleri yeniden gündemde! 'Muharrem İnce çekilirse ben de çekilirim' Sözleri yeniden gündemde! 'Muharrem İnce çekilirse ben de çekilirim'


MEMLEKET PARTİSİ İL BAŞKANI: ERDOĞAN'I DESTEKLEYECEĞİZ

Toraman açıklamasında, ''Genel Başkanımız Muharrem İnce, FETÖ'cü usuller kunllanılarak kaset kumpası ile CHP'li yöneticiler ve CHP yandaşı gazetecilerin baskısıyla adaylıktan çekilmek zorunda kalmıştır. Gönlüm razı olmadığından tarafımı milli siyasetten, yani Cumhur İttifakı'ndan yana belirliyorum ve 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyeceğimi deklare ediyorum'' dedi.


 

Sözleri yeniden gündemde! 'Muharrem İnce çekilirse ben de çekilirim' Sözleri yeniden gündemde! 'Muharrem İnce çekilirse ben de çekilirim'

BİR İSİM İSİM DE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Memleket Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Yusuf İhsan Atasun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile milletvekiliği adaylığından çekildiğini duyurdu.
Atasun, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli kamuoyu, bugün yaşanan gelişmeler neticesinde, Sayın Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi nedeniyle gördüğüm lüzum üzerine Memleket Partisi Milletvekilliği adaylığından çekiliyorum.

'MHP ÇATISI ALTINDA DEVAM EDECEĞİM'


Yoluma, şehrimize daha faydalı olacağına inandığım, aynı tribün çatısı altında bulunduğum Kayseri için en çok çalışan Milletvekili M. Baki Ersoy ile MHP çatısı altında devam edeceğim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

MUHARREM İNCE NE DEMİŞTİ?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklayarak, "Hiçbir bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar." dedi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 246
  • iyidere 11 ay önce Şikayet Et
    İnce sen ayrı bir partinin başkanı idin chp seçimi kazanınca suçu bana atacaklar hiç bir bahaneleri kalmasın ne demek herkez kazanmak için yarışır siyasetten 1 tık anlamıyorsun..
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 11 ay önce Şikayet Et
    Sonuç ne olur bilinmez. Ama bizde ümitsizlik yok. Üstad’a sormuşlar: “Ne yapacağız?” Cevap “ümitsizlik” değil.. “Ümit dolu” imiş: “Çay koy keçeli. Yeniden başlıyoruz!” O yüzden biz Allah(cc) yolunda olduktan sonra biz yenilgi yoktur. Allah(cc) ancak ve ancak dogrularlla beraberdir.
    Cevapla
  • 7 düvele karşı 11 ay önce Şikayet Et
    Vatandaş adlı yorumcu marjinal sizin olsun derken terörist hdp de bizim olsun der gibi konuştun yeterki seçilelim terörle kol kola olsun der gibi konuştın hadi inkar et size inkar , yalan, iftira , sözde durmama , cinsel istismar , özerklik , yolsuzluk yapma zillet'e çok güzel yakışıyor.
    Cevapla
  • en doğrusu bu 11 ay önce Şikayet Et
    Önce Aslı Baykal simdi Engin Toraman helal olsun Ak Partiye geçerek en doğrusunu yaptılar. Birileri chp başına geçmek için önünde engel gördüğü Merhum Deniz Baykala yaptıkları kaset kumpasıyla gelen bu seferde genel seçimlerde kendilerine engel gördüğü için Sayın Muharrem İnceye kumpas yapan kasetçiler kralları sadece lidere değil arkasında olanlara fetö pkk ve chp trolleri kumpas yaptı
    Cevapla
  • en doğrusu 11 ay önce Şikayet Et
    helal olsun en doğrusunu yapmışlar partilerinin chp nin başına geçmek için önünde engel gördüğü Merhum Deniz Baykala yaptıkları kaset kumpasıyla gelen bu seferde genel seçimlerde kendilerine engel gördüğü için Sayın Muharrem İnceye kumpas yapan kasetçiler kralları sadece bu iki lidere değil bu iki liderin arkasında olanlarada fetö pkk ve chp trolleri kumpas yaptılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi