CHP'den bir dakikalık açıklama

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Milletimizin iradesi her şeyin üstündedir. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız" açıklamasını yaptı. Öztrak, basın toplantısını soru almadan bitirdi. Öztrak'ın açıklaması yaklaşık bir dakika sürdü.

GİRİŞ 15.05.2023 14:16 GÜNCELLEME 15.05.2023 14:16
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

Türkiye'de sandıkların yüzde 99,4'ü açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 49,42 ile seçimi önde götürüyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 44,95'te kaldı. 

Altılı masada seçim sonuçları üzüntüye neden olurken, CHP Sözcüsü Faik Öztrak açıklama yaptı. Yaklaşık bir dakika konuşan Öztrak, basın toplantısı yaptığı kürsüyü soru kabul etmeden terk etti. 

28 Mayıs'ta seçimi kazanacaklarını iddia eden Öztrak, şunları söyledi: 

"Katılım oranının yüzde 90'a yaklaşması demokrasimiz adına sevindiricidir. Sabaha kadar uyumadan sandıkları bekleyen, ıslak imzalı tutanakları alan sandık kurulu üyelerimize, okul bilişim sorumlularımıza, müşahitlerimize, avukatlarımıza ve tüm gönüllülerimizin çabalarına çok teşekkür ediyoruz. 

Dün akşam gösterdikleri fedakarlığı 28 Mayıs'ta da göstereceklerinden ve milletimizin tek bir oyunun heba olmamasını sağlayacaklarından eminiz. 

Milletimizin iradesi her şeyin üstündedir. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız."

Sandığı ilk terk eden İmamoğlu oldu: Seçimi kaybetti, İstanbul'u hatırladıSandığı ilk terk eden İmamoğlu oldu: Seçimi kaybetti, İstanbul'u hatırladı

Seçimlerde kirli pazarlık rakamlara yansıdı... HDP'den Kılıçdaroğlu'na oy dopingi!Seçimlerde kirli pazarlık rakamlara yansıdı... HDP'den Kılıçdaroğlu'na oy dopingi!

Erdoğan'a küstah manşetler atan The Economist'in Kılıçdaroğlu hüsranı!Erdoğan'a küstah manşetler atan The Economist'in Kılıçdaroğlu hüsranı!

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 192
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bu hayaller ile yaşayın bari size bu yeter
    Cevapla
  • DEREKÖYLÜ 11 ay önce Şikayet Et
    Yürü git len işine, kazanacakmışmışlar.
    Cevapla
  • yağmur 11 ay önce Şikayet Et
    Bu adam hala gitmedi mi yeter yağ koltuğa yapışmış git artık başkaları gelsin senden bir halt olmuyor olmaz.
    Cevapla
  • Celal 11 ay önce Şikayet Et
    Ama bir gün mutlaka kazanacaksınız aferin size
    Cevapla
  • Hls 11 ay önce Şikayet Et
    1 dk bile çok bence. ADAM kazandı deyip bitirseydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suudilerden Türk şirkete 'çılgın' teklif! İspanyol, İtalyan ve Çinlileri geride bıraktı
Beşiktaş’taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı: Uçarak karşı yöne geçmiş