Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yapıcıoğlu, "Cumhurbaşkanı'mızı ikinci turda da olsa yeniden başkan yaptıracağız" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 15.05.2023 17:22 GÜNCELLEME 15.05.2023 17:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tura kalmasına ilişkin, "Cumhurbaşkanı'mızı ikinci turda da olsa yeniden başkan yaptıracağız ve 'tam bağımsız Türkiye' hedefine daha güçlü adımlarla yürüyeceğiz." ifadesini kullandı.

Yapıcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, dün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre Cumhur İttifakı'nın Meclis çoğunluğunu elde ettiğini belirtti.

Seçim sürecinde ihlasla çalışan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Yapıcıoğlu, "AK Parti listelerinden aday gösterilen arkadaşlarımızın tamamı seçildi." bilgisini verdi.

İşte ikinci tur seçimlerinin yeni pusulasıİşte ikinci tur seçimlerinin yeni pusulası

Sosyal medyadan video paylaşan Kılıçdaroğlu masayı tokatladı!Sosyal medyadan video paylaşan Kılıçdaroğlu masayı tokatladı!

Seçim öncesi hayal satıyorlardı! Muhalefet birbirine girdiSeçim öncesi hayal satıyorlardı! Muhalefet birbirine girdi

Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunun 28 Mayıs'ta yapılacağını hatırlatarak, "İnşallah Cumhurbaşkanı'mızı ikinci turda da olsa yeniden başkan yaptıracağız ve 'tam bağımsız Türkiye' hedefine daha güçlü adımlarla yürüyeceğiz. Teveccüh gösterip bize desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Millete hizmet için gayret edeceklerini söyleyen Yapıcıoğlu, oy veren ve vermeyen herkesin vekili olarak hizmet edeceklerini kaydetti.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Antepli Şanlıurfayı neden saymıyorsun ulaşımda sağlıkta çağ atlandı sadece Harran duble yolu yok Türkiyede devlet hastanesi olmayan tek ilçe her seçimde olduğu gibi %95 verdi
    Cevapla
  • Antepli 11 ay önce Şikayet Et
    Doğuda bingöl erzurum erzincan malatya adıyaman antepten karadenizden özellikle iç anadolu ve marmaranın doğusu ve güneyinden Allah razı olsun vatanseverlerden yana oldular
    Cevapla
  • Ümit 11 ay önce Şikayet Et
    Başkanım doğuya da İslami sevdirelim.adam Kürt ten müslüman mı olur diyor.yani Kürtleri gavur sanıyor.bu imajı değiştirmeye odaklanın başkanım.
    Cevapla
  • Gurbetci66 11 ay önce Şikayet Et
    Ümit. Müslümanin sunu bunu olmaz Müslüman bir ümmetdir lütfenböyle yorum yazmayin
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    sizlere teşekkür ediyorum lagalebe İLLALLAH
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 11 ay önce Şikayet Et
    sizdende Allah razi olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...