İmamoğlu ve Yavaş'tan ikinci tur ile ilgili ortak paylaşım!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından "28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı 2'nci tur seçimi için sıkı bir çalışmaya başlıyoruz" mesajıyla paylaşımda bulundular.

İmamoğlu ve Yavaş'tan ikinci tur ile ilgili ortak paylaşım!
İmamoğlu ve Yavaş'tan ikinci tur ile ilgili ortak paylaşım!
GİRİŞ 16.05.2023 18:50 GÜNCELLEME 16.05.2023 18:50
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

İmamoğlu ve Yavaş, resmi Twitter hesapları üzerinden eş zamanlı bir paylaşımda bulundu.

İmamoğlu ve Yavaş, paylaşımlarında Kılıçdaroğlu ile beraber oldukları bir fotoğrafı paylaşarak, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün Ankara'da çalışmalarımıza devam ettik. 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimi için sıkı bir çalışmaya başlıyoruz" ifadelerini kullandılar.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 84
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkk Ortak Olan CHP oy yok 40 BİN Şehit Eden Hdp ve Pkk Ortak Olan CHP oy yok
    Cevapla
  • TürkiyeM 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu kesinlikle görevden alınmalı
    Cevapla
  • KOCA ÇINAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Misafir rumuzlu kardeşim! Bu üçünün başarılı olduğu birşey var o da senin cevabını verdiğin gibi iyice yalan söylemek. Başka bir halt ettikleri görülmemiştir.
    Cevapla
  • KOCA ÇINAR 1 yıl önce Şikayet Et
    En büyük yalancı olarak ben hocanınoğlu'nu görüyorum. Adam bana hiçmihiç güven vermiyor, çok kıvırtgan geliyor. M. Ağır'da c.başkan yrd.sı olacam diye ekoya uydu milleti saf görüyorlar. Allah bir daha size seçilme şansı vermesin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bari kopyala yapıştır yapmasaydın hocaoglu yavvaas en azından Ankara belediye baskani ankarada çalışma yaparsa sen istanbul belediyesinde olman gerekmiyor mu. ama olsun nasıl olsa sizin sürü gudulmeye alışık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bağcılarlılar, festival tadında bir kitap fuarı geçiriyor
İşte FETÖ'de kavgaya sebep olan mal varlığı