Beyoğlu'nda PKK destekçilerinden AK Partili Başkan'a alçak saldırı!

HDP'liler Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve eşi Seyhan Yıldız’ın önünü kesti. Başkan Yıldız’ın elini tutup terör örgütü PKK’nın işaretini yapan grup “Burada konuşturma yaptırmayız” dedi.

GİRİŞ 18.05.2023 04:35 GÜNCELLEME 18.05.2023 04:41
Bu Habere 583 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde PKK destekçilerinden çirkin saldırı... Okmeydanı'nda 7'li koalisyon ortağı HDP sempatizanı grup Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve eşi Seyhan Yıldız'ın önünü kesti.

Başkan Yıldız'ın elini tutup terör örgütü PKK'nın işaretini yapan grup "Burada konuşturma yaptırmayız" dedi. Saldırganlar Türk bayrağı taşıyan kadınların üzerlerine de yürüyüp küfürler etti.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA TERÖR SEMPATİZANLARINDAN ENGEL!

Beyoğlu Belediye başkanı Haydar Ali Yıldız Seçim çalışmaları kapsamında gezdiği, halk evinin olduğu bölgede, Okmeydanı'nda, PKK sempatizanı grubun engellemesi ile karşılaştı.

"BURADA KONUŞTURMAYIZ!"

Haydar Ali Yıldız'ın elini tutan ve terör örgütü PKK'nın zafer işaretini yapan grup "Burada konuşturma yaptırmayız" diyerek taşkınlık çıkardı.

Saldırganlar ellerinde Türk bayrağı taşıyan kadınlara da saldırdı. Yaşlı bir kadına ağza alınmayacak küfürler ederek hakaret etti. Terör destekçisi kişiler hakkında inceleme başlatıldı.

BAŞKAN YILDIZ'DAN AÇIKLAMA!

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız konuyla ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulundu. Yıldız açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Bugün Okmeydanı'nda maalesef tatsız bir olay yaşadık. "Bayrağı elden bırakma" türküsüyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşekkürlerini mahalle mahalle yaptığımız sevgi yürüyüşümüzde komşularımıza iletiyoruz. Seçim kampanyası süresince tam bir demokrasi şöleni yaşadığımız Beyoğlu'muzda bugün marjinal gruplar terör örgütünün zafer işaretini yaparak bize fiili saldırıda bulunmaya çalıştılar. Daha fazlası, elinde Türk bayrağı olan kadınlarımıza saldırdılar, yaşlı bir teyzemize ağza alınmayacak küfürler savurdular. Muhalif seçmeni elleriyle yaptıkları yapmacık kalplerle kandıran, sevgi kazanacak diyerek algı yapan ama seçim gecesi tüm ülkenin önünde tiyatro oynayarak gerçeği saklayan iki büyükşehir başkanı; bu sevgisizlik, bu hazımsızlık, bu gerilim sizin eseriniz. Sizin samimiyetsiz sevginize, yapmacık kalplerinize en güzel cevabı milletimiz verdi. Vatanını, bayrağını, devletini sakladığı tertemiz yüreklerini Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha yuva yaptı, yurt yaptı. 28 Mayıs'ta bayrak kazanacak, vatan kazanacak, milletimiz kazanacak.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 583
  • Bjk 10 ay önce Şikayet Et
    Hepsini tutuklayın devlete posta koyana hayır gelmez terörün Allah belasını versin isallah
    Cevapla
  • Bnas29 10 ay önce Şikayet Et
    İstanbula hak oluyor, hala akillanmadilar vede %51 millet ittifakı çıkıyorsa yazıklar olsun
    Cevapla
  • Mrt 10 ay önce Şikayet Et
    Eyyyy devlet büyükleri. Bunların kökünü kazimazsaniz biz kazırız. Kendi ülkemde teröristler posta koyuyor. Terörist bitti diyorsunuz şehirler terörist dolu. Bu kadar özgürlük başa bela olur bunu bilin.
    Cevapla
  • Mahmut 10 ay önce Şikayet Et
    İşte bu yüzden Ak Parti'ye oy vermeyi bıraktım. Bu hainleri tepemize çıkardığı için, Selahattini nasil attiysaniz bunlarida alıp yargılayacaksiniz, sayısı önemli degil. İstanbul'u bu hainlere terkediyoruz hızla.
    Cevapla
  • Oflularasireti 10 ay önce Şikayet Et
    Hepsi takipte halledeceğiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor