Sinan Oğan ve Ahmet Davutoğlu görüştü

Sinan Oğan, Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Ankara'daki görüşmede ikinci tur tavrı ele alındı.

GİRİŞ 18.05.2023 10:56 GÜNCELLEME 18.05.2023 13:44
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Ankara'daki görüşmede ikinci tur tavrı ele alındı. 

Yaklaşık 3 saat süren görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimler sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 49,5,Kemal Kılıçdaroğlu ise 44,8 oy aldı. Seçimin sürpriz ismi Sinan Oğan ise 5,17 oy alarak dikkatleri üzerine çekti.

OĞAN, KARARINI YARIN AÇIKLAYACAK

İkinci turda Sinan Oğan'ın kimi destekleyeceği merak konusu olurken Oğan konuyla ilgili 'Görüşüp, müzakere ederek kararımızı vereceğiz' açıklamasında bulunmuştu.

Sinan Oğan'ın kararını yarın duyurması bekleniyor.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 118
  • DOGUKAN 11 ay önce Şikayet Et
    GÖÇMENLERİ VEYA MÜLTECİLERİ GERİ GÖNDERMEK İÇİN NEDEN BAKANLIK KURULUYOR ANLAMADIM ? ZATEN GERİ YOLLAYACAKSINIZ HEPSİNİ ,SONRA NE İŞ YAPACAK BU BAKANLIK ? GÖÇMEN BAKANLIĞI ve AYNI ZAMANDA CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI İSTİYOR , DİĞER ŞARTLAR HİKAYE anlayacağınız . bunu da herkese yalan söyleyen Kılıçdaroğlu verir . BU SEÇİMİ YAPARSA ZATEN BİR ŞEY OLMAYANLAR SİYASETTE YOK OLUR GİDER...
    Cevapla
  • boş lafcı 11 ay önce Şikayet Et
    eyvah 13 tur da bununla yaparlar şimdi
    Cevapla
  • vatansever 11 ay önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu bu büyük devleti yönetecek kabiliyette biri olmadığını söyleyenler kendi seçmenleri mecbur oldukları için zoraki ona oy verdiklerini söylüyorlarken milliyetçi atatürkçü bir adamın onlarla masaya oturması inanılır gibi değil daha yeni şehitlerin kanları kurumadan pkk,nın desteklediği bir adamla anlaşmaya gitmesi akılla mümkün değil yoksa onundamı kaseti var ?..
    Cevapla
  • millet 11 ay önce Şikayet Et
    Oğan cumhurbaşkanlığını talep etsin. Kazanacak olan aday da yardımcısı olur.
    Cevapla
  • TC. vatan 11 ay önce Şikayet Et
    vatanını bayrağını seven miiliyetçi BAHÇELİ GİBİ OLMALI KAYITSIZ ŞARTSIZ vatan millet bayrak yanında olmalı satılık oğan olmayan emanet oylarımı satacan yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...