AK Parti Adıyaman Milletvekilleri mazbatalarını aldı

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri düzenlenen program ile mazbatalarını aldı. AK Parti'den milletvekili seçilen Resul Kurt, İshak Şan, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan mazbatalarını Adıyaman İl seçim Kurulu üyesi Hakim Hatice Çetin'den aldı.

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri mazbatalarını aldı
AK Parti Adıyaman Milletvekilleri mazbatalarını aldı
GİRİŞ 19.05.2023 18:53 GÜNCELLEME 19.05.2023 18:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milletvekillerinin mazbatalarını almalarının ardından açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, “Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Rabbim bu mazbata töreniyle birlikte milletvekillerimizin Adıyaman’a hayırlı hizmetler yapmasını nasip eyler inşallah. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

RESUL KURT: REHAVETE KAPILMADAN ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Milletvekili Resul Kurt, deprem sonrası zor şartlarda seçim geçirildiğini, 28 Mayıs tarihinde de Cumhurbaşkanlığı seçiminden de yüzde 80-85 rekor oy ile tamamlayacakları ve rehavete kapılmadan çalışacaklarını kaydetti.

AK Parti Milletvekili İshak Şan, halkın verdiği emaneti devraldıklarını, bu emaneti en iyi şekilde taşıyarak halka hizmet etmek istediklerini ifade etti.

MUSTAFA ALKAYIŞ: YÜKSEK BİR OY İLE ERDOĞAN'I DESTEKLEYECEKLERİNE İNANCIM TAM

AK Parti Milletvekili Mustafa Alkayış, yapılan seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak, inşallah 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun da yüksek bir oy ile Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğine inancının tam olduğunu kaydetti.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Özhan, seçmenin görevini yerine getirdiğini ve omuzlarında ki yükün büyük olduğunu belirterek, şimdi hizmet etme sırasının kendilerinde olduğunu aktardı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 5
  • Mahmut 11 ay önce Şikayet Et
    Adıyamani bilmeyen Adıyaman'da işi olmayan kişiler bunlar.Adiyamanda navigasyon ile gezmislerdi . .
    Cevapla
  • Karahisari 11 ay önce Şikayet Et
    Umarım tez vakitte güzel Adıyamanımızı tekrar ayağa kaldırırsınız. Görevinizde üstün muvaffakiyetler dilerim sevgili vekiller.
    Cevapla
  • Vatandas 11 ay önce Şikayet Et
    Secilen butun ak partili vekiller secilmeyenker dahil herkes iline calismaya gitsinlerr
    Cevapla
  • Şahin 11 ay önce Şikayet Et
    Resul katdesime hayırlı olsun
    Cevapla
  • German 50 11 ay önce Şikayet Et
    Memleket e hayirli olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti