Sinan Oğan'dan görüşmeler sonrası son dakika açıklaması...

Son dakika haberi....Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda hangi adayı destekleyecekleri konusunda açıklamada bulunan Sinan Oğan, kararlarını duyuracakları tarihi duyurdu.

GİRİŞ 20.05.2023 20:33 GÜNCELLEME 21.05.2023 09:58
Bu Habere 441 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi...Cumhurbaşkanı Erdoğan ile cuma günü bir araya gelen Sinan Oğan'ın yanı sıra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmelerin ardından ise Sinan Oğan'ın kimi destekleyeceği merak konusu oldu.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Her iki görüşme sonrası yapılan 'Görüşmeler olumlu geçti' açıklamasının ardından Sinan Oğan ve Ümit Özdağ cumartesi günü durum değerlendirmesi yapmak üzere bir araya geldi.

PAZARTESİ GÜNÜ KARARI AÇIKLAYACAK

Gazeteci Fatih Altay'lı ile telefonda görüşen Sinan Oğan, iki liderle de görüştüklerini ancak henüz bir karar vermediklerini söyledi.

Oğan, nihai kararlarını ise pazartesi günü açıklayacaklarını iletti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 441
  • Lyon 11 ay önce Şikayet Et
    Buraya yazıyorum,yarın ümit Özdağ da millet itifakını destekliycek,ne pis bi oyunun peşindeler belli sadece çıkar,reis bence bu konuda yanlış yaptı kim ne derse desin
    Cevapla
  • Naif 11 ay önce Şikayet Et
    Hikaye.. bazı yanlışlar yüzünden kızanların ve özellikle yok sayıldığı için kızgın olan 5milyon memurun bir kısmının tepki ve ikaz oylarını aldı. Gündemde kalıp kendisi sayesinde kazanıldı izlenimine devam edebilmek için Erdoğan'ı desteklediğini söylemek zorundadır. Çünkü zaten Erdoğan kazanacaktır. Umarız ki memurların tepkisi anlaşılmış olsun.
    Cevapla
  • Naif 11 ay önce Şikayet Et
    Sinan oganın kendi oyu kendi seçmeni diye bir şey yok. 5milyon memur suskun kızgın küskün. 5milyon memuru yok saymanın bir İKAZI olmalıydı. Memur ikazını yaptı. Artık 5milyon memuru iktidara yalakalık yapmak için tehdit eden bu sendika yönetimi görevden alınmalı ve yerine memurun hakkını arayan gerçek bir yönetim geçmeli. Utanın ki memurun taban maaşı hâlâ 6.700 lira. Utanın Utanın.
    Cevapla
  • hll 11 ay önce Şikayet Et
    sadece memur mu yaşıyor bu ülkede
    Cevapla
  • Uğur 11 ay önce Şikayet Et
    Erdoğan'a kızanlar kemal Kılıçdaroğlu na vermek istemeyenler verdi çok yüksek bir oy kapasitesine sahip olduğunu düşünmüyorum. Boşa sallıyor
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Sinan o an sen de kendini bir şey sandın herhalde kendini nasıl çekiyorsun Naz'a irekman İnançlı bir insansın direkman şunu destekliyorum diyemiyorsun be yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'i çıldırtan karar! Sevkiyat tamamen durduruldu! İpler gerildi...
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi